avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Va rog lamuriti-ma daca este cu suspendare sau cu ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Va rog lamuriti-ma daca este cu suspendare sau cu executare caci nu inteleg


Tip solutie: Menţinerea pedepsei
Solutia pe scurt: Admite recursul declarat de PARCHETUL DE PE LÂNGĂ JUDECĂTORIA TÂRGOVIŞTE, împotriva sentin?ei penale nr.xxx din 29 octombrie 2012 pronunţată de Judecătoria Târgovişte, privind pe inculpatul X-X-X pe care o casează în parte, şi în consecinţă : Descontopeşte pedeapsa rezultantă de 2 ani închisoare, în pedepsele componente de 1 an şi 6 luni închisoare şi respectiv 6 luni închisoare, aplicată prin sentinţa penală de faţă şi în pedeapsa de 1 an închisoare, stabilită prin sentinţa penală nr.X din 13 octombrie 2011 a Judecătoriei Roşiorii de Vede, definitivă prin decizia penală nr.X din 17 februarie 2012 a Curţii de Apel Bucureşti. Conform art.85 Cod penal, anulează suspendarea condiţionată a executării pedepsei de 1 an închisoare, aplicată prin sentinţa penală nr.X din 13 octombrie 2011 a Judecătoriei Roşiorii de Vede, definitivă prin decizia penală nr.X din 17 februarie 2012 a Curţii de Apel Bucureşti. Potrivit art.33 lit.a şi art.34 lit.b Cod penal, contopeşte cele trei pedepse, urmând ca inculpatul X-X-X, să execute pedeapsa cea mai grea,de 1 an şi 6 luni închisoare, sporită cu 6 luni, în final, 2 ani închisoare. Menţine restul dispoziţiilor sentinţei. Dispune plata sumei de 200 lei onorariu apărător din oficiu al inculpatului, ce se va avansa din fondul Ministerului Justiţiei în contul baroului Prahova. Definitivă.
Cel mai recent răspuns: clau32 , utilizator 09:44, 31 Martie 2015
Hotararea instantei este foarte clara
clau32 a scris:



urmând ca inculpatul X-X-X, să execute pedeapsa cea mai grea,de 1 an şi 6 luni închisoare, sporită cu 6 luni, în final, 2 ani închisoare.



2 ANI CU EXECUTARE.
Atunci, daca este cu executare, de ce inculpatul este inca liber? Nici macar nu este dat in urmarire.
Eu zic ca nu este cu executare, avand in vedere ca pedeapsa rezultată în urma contopirii nu depaseste 2 ani, instanţa cred ca a facut aplicare la dispozitiile art.81 c.p. 1969.
Nu cred ca ati scris dvs tot ce scrie pe portal.
Am scris exact ce scrie in portal,am sters doar numele, in rest totul este copy-paste din portal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O mica explicatie ella033 ella033 Buna seara as vrea daca se poate o explicatie pe intelesul omului de rand Va multumesc Solutie: Admite cererea de contopire pedepse formulată de ... (vezi toată discuția)
Contopire sentinte - instanta a procedat corect? lucian55 lucian55 Buna ziua am si eu o problema urgenta! Am avut un numjar de condamnari cu suspendare respectiv sub supraveghere din 2010 pana in 2012 momentan mi-a mai ajuns ... (vezi toată discuția)
Caut avocat,banii nu conteaza pici80 pici80 Solutie: În temeiul art. 345 alin. 1 şi 2 Cod Procedură Penală condamnă pe inculpatul X Y Z [] pentru săvârşirea infracţiunii de înşelăciune, prev. ... (vezi toată discuția)