avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 819 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... spor proiecte europene
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

spor proiecte europene

daca se stabileste echipa de proiect la nivelul partenerului, in baza acordului de parteneriat, membrii echipei pot beneficia de spor pentru proiecte europene?
mentionez ca partenerul lider este consiliul judetean iar ceilalti parteneri sunt uat din cadrul judetului.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:47, 8 Mai 2015
Legea nr.284/2010
art.20
...
(5)Incepand cu data intrarii in vigoare a prezentei legi personalul prevazut la art. 1 din Legea nr. 490/2004 privind stimularea financiara a personalului care gestioneaza fonduri comunitare, cu modificarile si completarile ulterioare, pe durata desfasurarii activitatii in acest domeniu, in loc de majorarea de pana la 75 % a salariului de baza, beneficiaza de o majorare salariala de pana la 25 de clase de salarizare succesive fata de clasa detinuta, fara a depasi in total numarul maxim de clase de salarizare prevazut la art. 10 alin. (2).
....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legile salarizarii 284 si 285/2010 - nelamuriri Goguvoinicu Goguvoinicu Buna ziua! In Legea 285/2010 la art.20 alin (5) se spune” Începând cu data intrării în vigoare a prezentei legi personalul prevăzut la art. 1 din ... (vezi toată discuția)
Legea nr. 284/2010 mirceamonac mirceamonac Cand intra in vigiare legea cadru privind salarizareaunitara a personalului platit din fonduri publice (vezi toată discuția)
Activitate ce urmeaza sa se desfasoare in cadrul unei echipe de proiect cezaryna cezaryna Daca pe langa sarcinile de serviciu obisnuite, faci parte dintr-o echipa pentru implementarea unui proiect, este corect ca la salariu sa ti se adauge 25 clase ... (vezi toată discuția)