avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Recuperare diploma Spiru Haret 2009- caut avocat
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Recuperare diploma Spiru Haret 2009- caut avocat

Buna seara.As dori sa pot lua legatura cu un av. care se ocupa cu recuperarea diplomelor de la Spiru.Eu am terminat Geografia in 2009 si nu mi s-a dat diploma(FR).Vreau sa ma inscriu intr-un grup si sa dau Fac. in judecata,ptr. ca asa mi s-a spus cand am sunat dupa diploma.Va rog sa ma ajutati.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 10:04, 9 Mai 2015
Regulamentul prezentului forum nu permite reclama
Puteti accesa Bursa de servicii Avocatnet
Eu am castigat de o luna un procesos pentru recuperarea diplomei. Am mers la un avocat, am platit onorariul si dupa 1 an jumate am avut sentinta definitiva. Te incurajez sa faci acest pas si singura ca vei avea castig de cauza. Sunt prea multe precedente
:rtfm:Interventie moderator
2.6. In forum nu se stabilesc relatii profesionale intre cel care intreaba si cel care raspunde, cererile si ofertele de consultanta se fac in 3 moduri: prin intermediul mesageriei private, prin alegerea unui consultant din Catalog sau prin trimiterea unei cereri de oferta la Bursa consultantilor.
www.avocatnet.ro/content/con... =
www.avocatnet.ro/content/bc
Avand in vedere cele aratate topicul se va inchide.
Multumesc pentru intelegere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caut urgent avocat din galati pentru contestatie amenda itm mihaelamelania mihaelamelania Buna seara.As dori sa fac o contestatie impotriva unei amenzi date de ITM.Am mare nevoie,urgent de un avocat bun din Galati.Multumesc. (vezi toată discuția)
Caut avocat in bucuresti - distrugere masina -recuperarea daunelor materiale lwayer lwayer mi-a fost distrusa masina, persoana a fost identificat, acum caut un avocat in bucuresti pentru a recupera pagubele (vezi toată discuția)
Date contact avocat specializat in dr. familiei Alina Brrr Alina Brrr Buna, Solicit datele de contact pentru contractarea unui avocat specializat pe drepturi familiale. (vezi toată discuția)