avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 335 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita rovignieta
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita rovignieta

Buna ziua
in urma cu cativa ani,mai exact in anul 2012,am primit vreo 15 procese verbale de constatare a contraventiei de la CNADR.....
Nu le-am bagat in seama iar in data de 21.04.2015 am primit acasa un plic de la un Birou Executor Judecatoresc in care sunt somat sa platesc suma de 112 euro reprezentand amenda rovigneta si suma de 334 lei reprezentand taxele executorului judecatoresc.....pe care le-am platit!!!
La 2 saptamani insa imi vine alt plic cu alta executare silita din aceleasi procese verbale din anul 2012....
Va rog mult spuneti-mi si mie ce pot face si cum pot contesta tot ceea ce se intampla?
Am inteles ca ÎCCJ la sfârşitul lui februarie a decis că documentele transmise de CNADNR sunt lovite de nulitate absolută, pentru că semnătura electronică nu este legală. Conform deciziei ÎCCJ, singurele procese-verbale de amendă, care pot fi acceptate, sunt cele care au semnătura olografă a agentului care a constatat lipsa rovinietei.
Înca un aspect important ar fi faptul ca procesul verbal al contraventiei a fost intocmit la data de 21.03.2012 iar contraventia a fost savarsita la data de 04.10.2011(exemplu la un proces verbal de constatare a contraventiei)!
Cu deosebita stima si respect

Cel mai recent răspuns: danutz_ldm , utilizator 22:11, 14 Mai 2015
Dispozitia ICCJ opereaza numai in cazul amenzilor aplicate ulterior intrarii in vigoare a acesteia
In cazul dvs nu beneficiati de disp RIL ICCJ
In acest caz eu ce pot face,ce ma sfatuiti sa fac?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita cnadnr CristianPCristian CristianPCristian Subiect: Contestatie la executare silita CNADNR Buna ziua, In urma cu 3 luni am primit in cutia postala o instintare de executare silita pentru neplata ... (vezi toată discuția)
Somatie rovinieta dragugh dragugh Buna ziua, Va rog sa ma ajutati pentru a clarifica urmatoarea situatie: La 14.05.2015 am primit prin posta o somatie emisa la 21.04.2015, de la un birou de ... (vezi toată discuția)
Amenda rovinieta Cristina_61 Cristina_61 Am primit azi 22.04.2015 o notificare si un proces verbal pentru plata unei amenzi si a contravalorii rovinietei pentru contraventie din data de ... (vezi toată discuția)