avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 663 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Caracterizare pentru dosarul penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Caracterizare pentru dosarul penal

ma poate ajuta cineva ce trebuie sa cuprinda o caracterizare din partea colegiilor sa rudelor pentru un dosar penal
in functie de ce este important pentru dvs. (in privinta contributiei pe care o poate aduce aceasta caracterizare in dosarul penal), un model de recomandare/caracterizare din partea societatii unde ati lucrat, poate suna astfel (adaptata profilului dvs. psiho-aptitudinal):

Stimata Doamna/Domnule,

Dl……………….......................................…..a fost angajat ca si ..................... in cadrul sociatatii......................................., din…………………………pana in…………………….

In toata aceasta perioada Dl………………………si-a indeplinit cu succes sarcinile alocate, conform fisei de post.
Pe parcursul activitatii depuse, am constatat ca dl…………………….s-a implicat in oferirea de solutii adecvate, bazate pe gandirea in ansamblu a situatiei de fapt, a dovedit o atitudine proactiva si a adoptat un stil de lucru profesionist.
Punctele sale forte sunt: capacitatea de analiza si sinteza, flexibilitate in gandire, orientarea catre rezultate, cat si respectarea termenelor limita.
Devotat si loial firmei X, in situatii speciale, a acordat sprijin colegilor, intervenind in situatiile urgente.

In baza celor mentionate mai sus, il recomand cu incredere pe dl…………………. pentru orice pozitie care presupune lucrul in echipa, calitati organizatorice, etc.
Sau
Suntem siguri ca dl …………………………….. isi va dovedi abilitatile si loialitatea si fata de dumneavoastra, aducandu-si aportul la evolutia organizatiei dumneavoastra.

Bucuresti, data……………………….

Director
E simplu , daca vrei sa mergi la istanta ca sa ai caracterizare ai acum mai multe sanse , se pare ca inca nu se spune omului in fata , ai asa :

1. locul de munca ( cum s-a zis mai sus )
2. un vecin
3. un prieten de familie sub semnatura
4. preot
5. medicul de familie
6. administratorul blocului si asociatia de proprietari

Daca vrei sa iti cureti cazierul tine minte , nu v-a fi sters niciodata decat atunci cand nu vei mai exista pe pamant , cazierul se sterge din registrele lor , exista 2 variabile : nu mai apari la cazier si esti curat pina la prima abatere si a doua variabila este ca acest cazier ramane in continuare in analele ministerului pe viata . Atunci cand nu mai esti , se claseaza = arde dosarul sau click dreapta => delete si la revedere si a treia variabila sa fie un cutremur sa arda totul : retea de internet / hard-uri / dosare penale si civile si ai scapat .

Legal si chiar daca esti curat tot murdar vei fi , cred ca doresti aceasta caracterizare fie pentru a-ti reabilita statutul si sa devii " primar " in termeni judecatoresti fie esti acuzat de ceva .

Toate punctele de la 1 la 6 sunt valabile dar daca este pentru cazierul judiciar , trebuie sa te duci parca tin minte la Politia judeteana sa depui cerere pentru cazier si apoi ei iti emit asta ca sa poti merge la instanta , deci intr-un final nu ai spus ce te-a durut si pentru ce l-ai dorit ( ideea in sine ) .

Daca este pentru a te reabilita primul pas la politia judetului cu buletinul , parca cazierul judiciar era 20-25 lei din ce tin minte de anul trecut , mergi la avocat ii dai hartia sau o trimit ei la instanta direct si tu vii apoi cu caracterizarile de la punctele de mai sus ( 1-6 )


Interventie moderator: Daca doriti sa editati ultima postare, va rog sa folositi butorul Editeaza, in interiorul celor 30 de minute care permit acest lucru. Multumesc pentru intelegere.
Ultima modificare: Sâmbătă, 16 Mai 2015
Ceausescu Liliana - Birou de Mediator, Mediator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbarea legii in privinta alcoolului la volan StoianRadu StoianRadu Cum se poate sa ai ca infractiune o fapta fara consecinte ? Am fost oprit in trafic si depistat cu o alcolemie mare ...foarte mare cand am primit analizele de ... (vezi toată discuția)
Schimbare cod de bare djflorin djflorin Buna seara. Am si eu o mare problema. va rog mult sa ma ajutati. Ieri seara am fost intr-un supermarket sa ma uit pe la oferte si am schimbat la 3 produse ... (vezi toată discuția)