avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 210 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Numarul de cont bancar
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Numarul de cont bancar

Daca un proprietar solicita nr. de cont al Ascociatie de Proprietari , administratorul este obligat sa -i comunice acel numar ?
Programul administratorului este joi de la 18-19.
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 22:19, 28 Iunie 2015
Contul bancar al asociatiei este o informatie care trebuie sa stea la indemana oricarui proprietar sau chirias din bloc pentru a putea face depuneri in acel cont.

Contul nu este secret pentru ca operatiunile in acel cont (cu exceptia depunerilor in cont) nu se pot face decat de cei imputerniciti de asociatie in intelegere cu banca, prin contract.
Contul bancar este inscris pe chitanta care va este eliberata cand platiti intretinerea,pe stampila care este pusa pe aceeasi chitanta.La avizier pe listea de plata,pe orice act de identificare a asociatiei de proprietari.
Nu intotdeauna.
Noi, de exemplu, n-am pus contul bancar pe stampila, nici pe lista, nici pe chitante, dar este afisat la avizier si pe site.
In asociatia nostra am introdus contul bancar in listele de plata afisate lunar, trimise pe email sau postate pe site-ul asociatiei, in antetul oricarui anunt sau afis postat de asociatie, in orice notificare trimisa proprietarilor, in acele informari trimestriale ce le afisam, in acele explicatii semestriale cu privire la veniturile din exploatarea proprietatii comune, in convocari la sedintele comitetului sau convocarea adunarii generale s.a.m.d.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intretinere depusa la cec prin virament goby goby Buna ziua! Un proprietar motivand ca nu ajunge la timp sa plateasca intretinerea conform orarului de incasari, solicita sa i se dea contul asociatiei de la ... (vezi toată discuția)
Plati cote intretinere marmih1 marmih1 in calitate de proprietar, am dreptul sa cer contul bancar al Asociatiei pentru a achita prin internetbanking? (vezi toată discuția)
Asociatie de proprietari - venituri din antene pe bloc calistita calistita sunt administrator bloc, locatarii de la o scara de bloc solicita extrasul de cont sa fie afisat la avizer cu veniturile din cont,conform carei Legii se cere ... (vezi toată discuția)