avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 676 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Asociatia de proprietari refuza sa-mi dea acordul de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Asociatia de proprietari refuza sa-mi dea acordul de debransare de la RADET

Buna ziua,

Am facut toate demersurile pentru a ma debransa de la incalzirea centralizata. RADET a emis referatul tehnic pe baza caruia trebuie facuta efectiv debransarea. Problema este ca am nevoie de acordul asociatiei de proprietari pe acest referat, iar presedintele blocului refuza sa mi-l dea. In aceste conditii eu nu pot scoate caloriferele, desi nu s-a introdus inca apa in instalatia de incalzire. Am cerut refuzul argumentat si in scris, si l-am informat ca in aceste conditii nu voi plati caldura in perioada urmatoare. Proiectul de debransare m-a costat 6 mil. lei, iar acum ma impiedic de un presedinte care nu-mi da acordul pt. debransare, chiar daca legal nu are voie sa refuze, ci doar sa constate efectele debransarii. Ce mai pot face?

Presedintele spune ca e suparat pe noi (eu si sotul) fiindca o vecina ne-a reclamat ca o deranjam ca facem scandal, ne batem :) si punem muzica tare. Noi suntem plecati o luna din trei, nu ne-am certat si nu ne-am batut niciodata, iar muzica nu punem. Poate ca vecina a auzit cand faceam dragoste si a crezut ca ne batem :) Oricum, asta nu e motiv sa-mi refuze debransarea. Daca ma obliga sa pastrez caloriferele, n-are decat sa plateasca el caldura. Apropos, am intrebat-o pe vecina respectiva daca o deranjam si daca facem zgomot, si a zis ca nici nu ne-a mai vazut si nu stia cand ne intoarcem...

Ma intereseaza si daca pot scoate caloriferele pe baza referatului tehnic si fara acordul asociatiei.

S-a mai lovit cineva de o astfel de situatie?
Cel mai recent răspuns: maiam , utilizator 11:56, 24 Iunie 2007
Presedintii astia de bloc ar trebui spanzurati. Toata lumea are probleme cu ei. Se cred demiurgi.
Asa e, toti presedintii cred ca numai ei stiu ce trebuie facut in bloc si ce nu, indiferent ce spune legea. Si ca sa pun capac, azi dimineata mi-am gasit masina cu un ditamai bolovanul (caramida) pe capota, si zgariata in cercuri concentrice. E prea mare coincidenta sa se intample asta exact dupa ce m-am certat cu presedintele...
Asta chiar e revoltator. Pana unde pot cobori acesti nemernici ? Ai asigurare la masina ? Stai si te intrebi in situatii din astea, in care ramai perplex, ce-i de facut ? Daca ai proceda ca ei, te-ai cobori la nivelul lor, autoritatile vezi sa-i doara undeva de problema ta, chiar si cu legea in fata, daca stai si nu faci nimic, iar nu-i bine, ca esti lovit in demnitatea ta si le si dai apa la moara, deci nicicum nu e bine. Chiar la ora cand scriu aceste randuri, bubuie muzica de undeva din vecini (este ora 2:15 noaptea), de se aude si de la 200 de metri. Si asa e mereu, in fiecare noapte. Legea e de partea mea, cei care o aplica, nu. Ce pot eu sa fac ? Traim intr-o tara imputita, cu autoritati putrede si corupte si oameni rai.
Chiar asa de zgomotos faceti dragoste, de se scutură întreg blocul???????????? Bravo Vouă!!!!!!!!!!!!
da si am introdus ordonanta presedintiala pe obligatia de a face si am castigat. Mai mult i-am solicitat cheluieli de judecata de 5 mil lei pe care le-a platit.

Alte discuții în legătură

Debransare de la centrala blocului Cyxis Cyxis Situatia se prezinta astfel: apartament in bloc cu 4 scari, toate 4 scarile au o singura centrala termica proprie ( nu Radet ). Problema este costul exagerat ... (vezi toată discuția)
Debransare radet bucuresti macmac macmac Suntem asociatie de scara. Avem contorizare pe scara la apa calda si caldura. Prin aceasta RADET spune ca obligatiile sale privind inlocuiri sau reparatii ... (vezi toată discuția)