avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 495 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Majorare salarii functionari cu 12%
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Majorare salarii functionari cu 12%

Sunt numita pe o functie publica de inspector debutant si incepand cu 1 iulie 2015 mi s-a stabilit salariul de 1050 lei si va intreb daca mai pot beneficia si de majorarea de 12% daca se majoreaza la ceilalti functionari din primarie?
Cel mai recent răspuns: camelia david , utilizator 12:36, 20 Iulie 2015
In principiu, da.De regula, cand se majoreaza, se majoreaza pentru toata lumea. Dar, fiecare institutie publica isi stabileste nivelul de salarizare.
Sigur ca da. Este adevarat legea da posibilitatea ca fiecare sef sa decida cui si mai ales cu cat majoreaza salariul dar in principiu aveti dreptul pana la 12%
Depinde de salariul de incadrare pe care il aveti plus sporul de vechime -acesta constituind salariul de baza... care daca majorat nu ajunge la 1050 lei aveti, trebuie asa stabilit (+sume compensatorii).
Deci se pare ca salariul d-voastra este bine stabilit si ca majorarea (cresterea) salariala nu are cum sa fie peste suma de 1050 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aplicarea oug 27/2015- aplicare procent la salariul din grila de salarizare, sau la salariul minim pe economie arina770 arina770 Buna ziua, Sunt functionar public in administratia publica locala, iar salariul obtinut este salariul minim pe economie, rezultat in urma cresterii nivelului ... (vezi toată discuția)
Calcul salariu bugetar (administratie locala) radmy radmy am o nelamurire si as dori daca ma puteti ajuta d-voastra cu un calcul la salar. sunt functionar public din anul 1999 la o primarie. am fost incadrata ... (vezi toată discuția)
Discriminare sau incadrare salariala necorespunzatoare functionar public iustin78 iustin78 Sunt functionar public de executie inspector clasa I, grad profesional principal in cadrul unei primarii. In luna septembrie 2016 in urma trecerii la gradatia ... (vezi toată discuția)