avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 179 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... de ce se retine si la giranti
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

de ce se retine si la giranti

Buna ziua.
Am luat un credit de nevoi personale de la o banca.Nefiind in imposibilitatea de a plati 3 luni mi s-a facut poprire pe salar atit mie cit si girantilor.Precizez ca am avut 4 giranti.Eu stiam ca numai in cazul in care eu nu aveam venit se retinea girantilor.Inca o intrebare .Daca am poprire pe salar de 30% la unitatea unde lucrez e voie ca sa mi sa retina si din restul de bani care-mi intra pe card inca 30%?
Cel mai recent răspuns: juridic dana , utilizator 19:53, 8 Iulie 2009
Probabil exista in contract o clauza prin care giranti declara ca renunta la beneficiul de discutiune si diviziune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amanare poprire calytul calytul Pot face o adresa la exectorul bancar prin care sa demonstrezez ca eu ca si girant am rate mai mari decat salariul, si sa nu-mi puna poprire pe salar.? Conform? (vezi toată discuția)
Girant poprit, titular de credit....bine-mersi ! simovi simovi Povestea e urmatoarea. Tocmai am fost anuntat de departamentul resurse umane de la unitatea unde lucrez ca mi s-a infiintat o poprire pe salar in urma ... (vezi toată discuția)
Poprire girant, recuperare de la titularul creditului ami20021968 ami20021968 Am girat o persoana la CAR, aceasta nu a mai platit si mi-a fost trimisa poprire. Mentionez ca titularul lucreaza la aceeasi unitate din momentul imprumutului, ... (vezi toată discuția)