avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Contributie la Fondul special de solidaritate socialã ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Contributie la Fondul special de solidaritate socialã pentru persoanele cu handicap

Puteti sa-mi spuneti, va rog, care este data limita de plata a Contributie la Fondul special de solidaritate socială pentru persoanele cu handicap, care trebuie platita de catre angajatorii care au peste 75 de salariati si nu au angajate persoane cu handicap care sa reprezinte cel putin 4% din totalul salariatilor?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: apdeit , utilizator 21:26, 1 Octombrie 2005
data platii salariilor
nu este data limita de 25 a lunii urmatoare, ca in cazul celorlalte taxe si impozite pentru salarii?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare firma pentru website mihaigeorgescu mihaigeorgescu Buna ziua, Am un website care ofera diverse metode de promovare localurilor pentru promotiile si evenimentele acestora. As dori sa infiintez un SRL insa am ... (vezi toată discuția)
D112 calculeaza impozitul pe veniturile din salarii zero Ruben Ruben Declaratia 112 pentru PFA cu un angajat cu timp partial (4 ore pe zi in 13 zile pe luna) cu salariul brut 517lei, afiseaza valoarea zero la impozitul pe ... (vezi toată discuția)
Ce taxe platesc pe luna la stat pentru angajati? GeorgeSALAS2016 GeorgeSALAS2016 Daca deschid o firma in romania si are punct de lucru in belgia . ce taxe platesc pe luna la stat pentru angajati ? care e mai rentabil pfa sau firma ? Ce ... (vezi toată discuția)