avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 384 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... CreditExpress
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

CreditExpress

Buna ziua!Am si eu o mare problema cu cei de la Credit Express...in 2011 am facut un abonament de internet mobil de la Romtelecom si ulterior am facut o cerere de reziliere a contractului dupa aproximativ un an deoarece serviciile primite nu erau conforme cu acel contract,adica internetul nu functiona cam deloc.Ei bine,o doamna de la Romtelecom chipurile a preluat cererea scrisa si a spus ca nu e nicio problema.Am ajuns acum...in 2015 sa primesc in fiecare luna plicuri de la firma de recuperari pentru creanta de vreo 150ron...contravaloarea a trei facturi pe care nu le-am mai achitat dat fiind faptul ca facusem cerere de inchidere a contractului si aceasta a fost preluata de o doamna de la Romtelecom ..mentionez ca atunci eram cu plata la zi.Ma si suna,le-am blocat apelurile,ma exaspereaza cu plicuri ...Au posibilitatea sa ma dea in judecata si sa castige dreptul de a le returna acei bani daca in tot acest timp nu m-au dat in judecata?
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 09:09, 31 August 2015
Daca au trecut trei ani, suma este prescrisa. Nu mai au ce sa va faca.
Dar cum sa fac sa nu ma mai terorizeze cu plicuri si telefoane?...au numere de centrala si majoritatea le-am blocat...cand am raspuns la telefon le-am zis ca nu mai e numarul celei pe care o cauta si tot suna,tot trimit plicuri..mai nou am vazut ca trimit recomandate..probabil ca sa aiba certitudinea ca am primit,dar nu le-am ridicat...ca banuiesc ca de la ei sunt..efectiv nu mai pot sa fiu un om normal din cauza lor...Plus ca mama mea e cam panicoasa si chiar se sperie cand gaseste astfel de plicuri...
In acest caz nu puteti decat sa depuneti o plangere penala sau sa cereti daune morale in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt hartuita telefonic de o persoana necunoscuta ioana35 ioana35 Buna ziua! De mai bine un un an jumatate, nici nu realizez cat de veche este problema, pt ca nici nu mi-am dat seama cand a inceput, o persoana ma tot ... (vezi toată discuția)
Preluare client pentru servicii telefonie si internet ContSters324606 ContSters324606 ca mai tot omul , am si eu telefon mobil . dar am si un contract bussines /2 ani ,pentru vreo 310 abonamente mobile , vreo 4 de net fix si 15 de net mobil , ... (vezi toată discuția)
Executare silita companie furnizare servicii tv ContSters278981 ContSters278981 Buna ziua! Am intampinat si eu o problema cu o firma de furnizari de servicii TV. Am avut un contract semnat pe 2 ani pentru servicii de televiziune cu o ... (vezi toată discuția)