avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Foc pe langa bloc
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Foc pe langa bloc

Se practica un obicei barbar de a face gratare pe langa bloc.
Ma deranjeaza enorm fumul pe care cu nesimtire mi-l baga pe gat obligatoriu cei care fac gratare, fum care imi intra in casa destul de des. Fie ca sunt pe langa bloc, fie ca sunt in curti situate pe langa blocuri. Stiu ca in alte tari exista legislatie pentru asa ceva, la noi, ce stiti, este ceva sa ne protejeze de fumul acestor nesimtiti?
Nu raspund la postari tendentioase.
Cel mai recent răspuns: ContSters362885 , utilizator 17:09, 22 Septembrie 2015
Buna ziua!
Exista o Lege nr. 54 din 19 martie 2012 privind desfăşurarea activităţilor de picnic, dar reglementeaza "activităţile de picnic, desfăşurate pe domeniul public ori privat al statului şi/sau al unităţilor administrativ-teritoriale".
Daca activitatile mentionate de dumneavoastra se desfasoara pe terenul proprietate comuna, apreciez ca nu puteti invoca legea mai sus amintita.

O zi buna.
Si eu apreciez la fel dar ... atunci de ce lege ma pot lega? De 61 cumva? Fumul intrat la mine in casa ma impiedica sa respir normal.
Daca toti am face asa, cine ar mai respira?
In legea 61 trebuie sa fie ceva... Sau poate vreo lege de la pompieri...

Zic si eu.. sunt super enervanti.

Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gratar la bloc in curte proprietate privata. buna ziua. va rog daca ma puteti ajuta cu un raspuns! locuiesc ... Codrinvld Codrinvld Buna ziua. Va rog daca ma puteti ajuta cu un raspuns! Locuiesc intr-un complex rezidential de blocuri insiruite, intr-un bloc parter+ 2 etaje. Apartamentele ... (vezi toată discuția)
Gratar la bloc dragodado dragodado buna ziua. stau intr_un bloc care la parter are apartamente cu mici curti in care proprietarii mai nou fac gratar aproape in fiecare seara creand disconfort ... (vezi toată discuția)
Deranjat de fumul gratarului Octopus Octopus Buna ziua, Intr-o dimineata, la ora 6, vecinii din curtea de vis-a-vis de blocul meu au inceput sa coaca ardei pe gratar, facand un fum foarte dens care se ... (vezi toată discuția)