avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 306 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Universitatea Spiru Haret
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Universitatea Spiru Haret

In data de 13.07.2009 am sustinut licenta la Universitatea Spiru Haret, Facultatea Finante-Banci, specializarea Banci, Frecventa redusa, ciclul de 5 ani de studii.
In urma scandalului izbucnit intre facultate si minister, nu stiu daca ma aflu in situatia de a nu imi fi recunoscute studiile sau de a repeta examenul de licenta.
Daca ma puteti ajuta cu un raspuns, cu o lege care arata statutul meu, va sunt recunoscatoare.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:05, 15 Iulie 2009
Cei care ati dat anul acesta licenta nu cred ca veti avea probleme, am inteles ca a aparut o ordonanta de urgenta in data de 6.07. care se refera la acest aspect, insa dupa ce ati sustinut examenul. Asa incat nu ar trebui sa va afecteze , intrucat legile nu retroactiveaza , decat in cazurile pe care cred ca le cunoasteti.
Nu este ordonanta de guvern, ci hotarare (Hotararea nr. 749/2009, pentru aprobarea Nomenclatorului domeniilor, a structurilor institutiilor de invatamant superior si a specializarilor/programelor de studii universitare de licenta acreditate sau autorizate sa functioneze provizoriu organizate de acestea, publicata in Monitorul Oficial, Partea I nr. 465 din 06/07/2009) care se aplica pentru anul universitar 2009-2010.
Persoanele care au sustinut licenta le sunt recunoscute diplomele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu inteleg ordonanta guvernului nr. 10/2009 crystynuta 2 crystynuta 2 Buna ziua! Imi cer scuze daca nu am ales categoria potrivita, dar ma simt putin frustrata si nu stiu ce categorie ar fi trebuit sa aleg, potrivita situatiei in ... (vezi toată discuția)
Salariat cu diploma nerecunoscuta adela1978 adela1978 Buna ziua. Apelez la sfaturile Dvs. privind urmatoarea situatie: - cred ca toata lumea deja cunoaste scandalul diplomelor id spiru haret. - avem un ... (vezi toată discuția)
Relicentiere spiru haret natty1954natty1954 natty1954natty1954 buna ziua , as dori o parere despre mult mediatizata cerere si sustinerea relicentieri , eu am sustinut licenta in anul 2009 in data de 06 iulie (inainte de ... (vezi toată discuția)