avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 549 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Softuri legislative
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Softuri legislative

Ce softuri legislative folositi?
Pe baza carui criteriu l-ati ales?
Ar fi util sa aflam avantajele si dezavantajele acestora :)
Cel mai recent răspuns: ifrimcristina , utilizator 18:09, 11 Octombrie 2006
cu riscul de a face publicitate recomand Lege 4 de la Indaco (vezi www.indaco.ro) e cam scump dar e "beton". Actualizare zilnica prin e-mail, inclusiv spete, modele de contracte si actiuni, doctrina judiciara.
eurolex, de la piatra neamt.
are variante intermediare si printabile ale actelor normative, variante complete.
in plus: spete, acte in limbi straine
lege 4, de la indaco, pentru aceleasi considerente expuse de dorufr. Daca mai combini cu monitorul oficial care trimite online zilnic ultimul numar o sa ai solutia completa. In alta ordine de idei, de saptamana viitoare indaco va avea o surpriza pentru abonatii www.avocatnet.ro.
Sintact.Are tot ce vrei.
Indaco Lege 4 - ultima versiune. Pentru ca: baza de date mare, actualizare la zi a actelor normative foarte importante modificate si "para-modificate" (asa ca nu mai stai sa cauti in modifiarea modificarii), actualizare zilnica prin internet, include tariful vamal, traduceri ale actelor normative importante (ca o observatie, pacat ca traducerile nu se actualizeaza si ele) are o multime de alte facilitati (ca sinteze de dreptul muncii, comercial, civil, etc, modele contracte, actiuni, plangeri, dictionare. Personal consider ca este un soft super si are un pret foarte bun. Si intotdeauna cei de la indaco au fost foarte prompti cand am avut nevoie de asistenta lor.

Alte discuții în legătură

Ce soft juridic sa aleg? cornelb cornelb Buna, ce program de legislatie imi recomandati? Am folosit pana acum programul celor de la Indaco, dar am nevoie de ceva care sa contina si reviste/carti, mai ... (vezi toată discuția)
Soft legislativ Elena Anghelescu Elena Anghelescu Sunt in cautarea unui soft legislativ bun. Premisele: am lucrat ca si consilier juridic, am folosit LexNavigator (versiunea veche) si nu-mi place. Am luat ... (vezi toată discuția)
Problema aplicatie legislatie FeliciaDAN FeliciaDAN X-(Nu sunt multumita de informatiile oferite de CTCE Piatra Neamt . Eu stiu ca am achizitionat un alt fel de abonament. Astept niste explicatii. (vezi toată discuția)