avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 190 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... cerere model de aprobare a purtarii parului lung la ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

cerere model de aprobare a purtarii parului lung la baieti

Buna seara ! Imi poate sugera cineva un model de cerere catre directorul scolii ,cerinta fiind ca, baiatul elev in clasa a VIII sa poata purta parul lung ?
Multumesc !
Ultima modificare: Joi, 1 Octombrie 2015
cherylcrumpet, utilizator
Cel mai recent răspuns: dave26 , utilizator 21:44, 1 Octombrie 2015
Mi se pare absurd ca in 2015 intr-o tara democratica in care nu mai exista dictatura sa fii nevoit sa faci o cerere de genul acesta.
Da, cam asa este dar nu am ce face si mi-a fost sugerat sa fac o cerere in care sa-mi exprim dorinta fiului meu de a purta parul lung . Sincer nici nu stiu cum s-o formulez , sper ca cineva sa-mi dea o idee .
Aveti mesaj privat cu o formulare ad-hoc. :)
Va multumesc , stimate domn ! O seara ffrumoasa sa aveti !
Cu mare drag. O seara frumoasa si dumneavoastra.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scaderea notei la purtare sabina1234 sabina1234 Ieri copilul meu a fost influientat de alt coleg care i-a lipit un absorban te spate la un baiat din clasa lui sa ii faca poza la acesta unde se vedea ... (vezi toată discuția)
Sunt obligați elevii să facă de serviciu pe școală, dacă nu doresc asta? ContSters160566 ContSters160566 Bună ziua! Am și eu o întrebare și poate măcar de data asta o să-mi răspundă și mie careva?! Am aflat ieri la ședința cu părinții, că fiecare ... (vezi toată discuția)
''gluma'' vecinului ndcathy2000 ndcathy2000 Buna ziua , sunt mama unui baiat ( clasa a 4-a ) care s-a certat cu fiul unor vecini si acesta ( baiat in clasa a 5-a ) a lansat in scoala zvonul precum ca ... (vezi toată discuția)