avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Taxa de timbu - unde se plateste?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Taxa de timbu - unde se plateste?

Buna seara ,
Sunt reclamant intr-un dosar civil de succesiune . Procesul se afla pe rolul instantei din Alexandria ,jud. Teleorman . Domiciliul meu este intr-o alta localitate , respectiv alt judet . In termen de 10 zile trebuie sa achit o taxa de timbru in cuantum de cateva mii de lei .Unde se poate plati taxa de timbru ? Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:38, 1 Octombrie 2015
Potrivit art. 40 din OUG 80:
„Taxele judiciare de timbru se plătesc de debitorul taxei în numerar, prin virament sau în sistem on-line, într-un cont distinct de venituri al bugetului local „Taxe judiciare de timbru şi alte taxe de timbru“, al unităţii administrativ teritoriale în care persoana fizică are domiciliul sau reşedinţa
.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde achit taxa judiciara de timbru? dovleacmihaela dovleacmihaela buna seara . azi am primit comunicare ca in termen de 10 zile sa achit taxa jud de timbru pt apel . INTREBARE - unde trebuie sa achit banii pt taxa jud ? (vezi toată discuția)
Taxa judiciara de timbru anelia88 anelia88 buna ziua, am angajat un avocat pentru a intenta un proces de stabilirea domiciliului minorului si pensie alimentara.Avocatul mi-a spus sa ma duc eu sa platesc ... (vezi toată discuția)
Taxa de timbru rrocambole rrocambole 1)Pe citatiile emise de unele instante se cere si timbru judiciar iar pe altele nu, iar la posta mi s-a spus ca nu au mai avut astfel de timbre de un an de ... (vezi toată discuția)