avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de v-c cu clauza de intretinere- divort si ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de v-c cu clauza de intretinere- divort si mostenire

Am o matusa la tara,casa ei a dat-o print contract de vanzare cumparare varului meu cu conditia sa aibe grija de matusa mea pana la moartea ei.Pe contractul de vanzare cumparare este trecuta si sotia varului meu,la data cand s-a facut actul de vanzare cumparare cu clauza respectiva ei nu erau divortati.Intrebarea care se pune:daca intre timp varul meu a divortat,sotia acestuia poate fi scoasa legal de pe contractul de vanzare cumparare al casei,astfel incat dupa moartea matusii mele sa nu mai aiba nici un drept de mostenire.Ce demers legal trebuie demarat.Multumesc.
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 10:16, 12 Octombrie 2015
Doar matusa poate face acest lucru solicitand rezilierea contractului. Dupa ce bunul va reintra in patrimoniul ei va putea face din nou act varului dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de vanzare-cumparare cu clauza de intretinere nicolle1207 nicolle1207 Buna ziua , as dori si eu putin ajutor daca se poate. O matusa a mea a semnat un contract de vanzare cumparare cu clauza de intretinere unei doamne. Acum ... (vezi toată discuția)
Vanzare-cumparare ulterioara unui testament Relu73 Relu73 Mă numesc [editat] si sunt din Alba Iulia.Eu si fratele meu am întretinut cu bani si alte bunuri ani de zile un unchi si o mătusă care nu au urmasi si ... (vezi toată discuția)
Act de v-c ContSters96930 ContSters96930 Daca matusa mea i-mi face act de vinzare cumparare cu clauza de intretinere cine este titularul apartamentului pe urma si daca ii bag cablu tv va fi pe numele ... (vezi toată discuția)