avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 176 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediul medical
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediul medical

Buna ziua sunt in perioada de proba in cadrul unei societati , din motive de sanatate mai vechi trebuie sa fac o serie de analize medicale care implic intrarea in concediu medical , exista vreo repercusiune in pierderea locului de munca este legala incetarea contractului de munca pt aceste motive .
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 13:01, 9 Decembrie 2015
Daca veti primi certificat pentru concediu medical acesta trebuie sa fie avut in vedere de catre angajator.
In mod normal, la angajare (nu puteti fi in perioada de proba decat dupa ce s-a incheiat contractul individual de munca si a fost inregistrat in REVISAL) trebuia sa aveti fisa de aptitudine intocmita/ completata, semnata, parafata, de catre medicul specialist de medicina muncii cu care firma are incheiat contract de prestari servicii medicale, cu mentiunea apt/ inapt/ apt conditionat (cu precizare conditionari) pentru locul de munca/ postul de lucru/ activitatea ...
In urma examinarii medicale, medicul specialist de medicina muncii trebuia sa cunoasca problemele dvs. mai vechi de sanatate si faptul ca periodic trebuie sa efectuati niste analize medicale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am hta 2 Evelyn 10 Evelyn 10 Ce nu am voie sa fac La locul de munca (vezi toată discuția)
Sunt persoanele hipoacuzice considerate apte pentru muncă? Tiberiu H Tiberiu H Bună ziua, aș dori să aflu ce spune legislația în cazul persoanelor care au dobândit un anumit grad de hipoacuzie pe parcursul vieții adulte și care nu ... (vezi toată discuția)
Testare psihologica contabil cornelicamia cornelicamia Buna seara , as dori sa stiu daca legea prevede testarea psihologica pentru contabil si cine o poate face(ma refer daca psihologul are nevoie de ... (vezi toată discuția)