avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Clauza contract prestari servicii - telefonie mobila
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Clauza contract prestari servicii - telefonie mobila

Este legala prevederea, de catre un operator de telefonie mobila, in clauza contractuala a deconectarii si a unui alt telefon, pentru care este incheiat un contract separat cu acelasi operator?
Multumesc.
Marian I
Cel mai recent răspuns: julixu , utilizator 20:54, 14 Octombrie 2005
clauzele contactuale sunt legea partilor.Ai semnat asa ceva?
Din pacate, da. In contract era si un paragraf, cu litere de jumatate de milimetru, ce facea referire la o anexa cu aceasta clauza. Asa ca.... am sarit peste asta.
Contractul trebuie sa contina datele de identificare ale prestatorului de servicii si numarul de exemplare in cate a fost intocmit?
Multumesc,
Marian.

ai putea cere rezilierea noului contract, pentru dol (manopere dolosive), printr-o actiune in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract cu firma de telefonie mobila alina240 alina240 Buna ziua, As avea o intrebare daca ma poate ajuta cineva. Avem pe firma un contract cu o firma de telefonie mobila cu un abonament destul de mare.Momentan ... (vezi toată discuția)
Sticeva de noul proiect de lege prin care s-a scos taxa de reziliere inainte de terminarea unui contract daca a fost publicat in monitorul oficial?? ANNA DOBRESCU ANNA DOBRESCU Proiectul de Lege pentru modificarea art.84 din Legea nr.296/2004 privind Codul consumului şi a Legii nr.193/2000 privind clauzele abuzive din contractele ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract vodafone tictac tictac Buna ziua, In urma cu circa 18 luni mi-am prelungit contractul cu Vodafone telefonic, operatorul prezentandu-mi oferta de servicii, tariful si faptul ca mi ... (vezi toată discuția)