avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 236 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Bursa de valori Certificat de actionar
Discuție deschisă în Bursa de valori

Certificat de actionar

Va rog daca se poate sa ma ajutati cu o intrebare sigura si intemeiata,am un certificat de actionar al tatalui meu in care este specificat ca este detinatorul a 912 actiuni la SC.AUTOMOBILE DACIA eliberat in 1996. Tatal meu este decedat de 14 ani si tocmai acum am gasit acest certificat. stie cineva sigur daca mai are vreo valoare si unde pot merge cu el sa il verific si eventual sa ridic banii pe el? mentionez ca sunt din Pitesti,Judet Arges
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 18:56, 28 Decembrie 2015
Puteti solicita informatii la Depozitarul central din Bucuresti.
www.depozitarulcentral.ro
Pentru a obtine dividente trebuie sa faceti un supliment la certificatul de mosrenitor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara! faceam curatenie prin casa si am gasit un certificat ... Emil_Il Emil_Il Buna seara! Faceam curatenie prin casa si am gasit un certificat de actionar al tatalui meu, din 1996, cu 912 actiuni la AUTOMOBILE DACIA din COLIBASI, str. ... (vezi toată discuția)
Succesiune certificat de actionar MV1 MV1 Buna ziua ! Cum se face succesiunea pentru un certificat de actionar ? Mama mea are un asemenea certificat dar la cei 92 de ani pe care-i are, ii este greu sa ... (vezi toată discuția)
Succesiune certificat actionar anafanaf anafanaf Buna ziua, Am facut o succesiune. Am prezentat si certificatul de actionar al decedatului, dar notarul a cerut extras de la depizitarul central. Actiunile ... (vezi toată discuția)