avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 822 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Cod procedura fiscala aplicabil
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Cod procedura fiscala aplicabil

Executarea sanctiunii amenzii contraventionale dintr-un proces-verbal de contraventie emis in anul 2015 se face conform dispozitiilor Codului de procedura fiscala in vigoare la data emiterii procesului-verbal sau dupa prevederile Noului Cod de procedura fiscala?
Cel mai recent răspuns: aleodor27 , utilizator 15:29, 18 Ianuarie 2016
Se aplică prevederile noului cod de procedură fiscală.
Va multumesc pentru atentia acordata mesajului meu.
Exista o prevedere legala de unde rezulta cele spuse de dumneavoastra?
Concret, un proces-verbal de contraventie emis de un organ constatator in anul 2015 si trimis spre executare organului competent tot in anul 2015, trebuie sa respecte prevederile art.141 alin.7 din OG 92/2003 sau prevederile art.226 alin.7 din noul C.P.F. ?
Mii de multumiri pentru lamuriri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen prevazut de lege mpompim mpompim va rog sa-mi spuneti care este termenul prevazut de lege in care un proces verbal de constatare a contraventiei trebuie trimis de organul emitent catre ... (vezi toată discuția)
Termen transmitere proces verbal de contraventie la primarie anca.miron anca.miron Buna ziua ! Va rog sa imi explicati in contextul prevederilor art.226, alin.(7) din Legea nr.207/2015 privind codul de procedura fiscala \"(7) ... (vezi toată discuția)
Decizie de imputare titirca titirca Va rog sa ma ajutati cu o speta a unui prieten(sa-i spunem X),angajat intr-o institutie publica: deci,X are ca atributie de serviciu sa inainteze organelor ... (vezi toată discuția)