avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 205 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Plata tva
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Plata tva

Am fost înregistrata ca și plătitor tva api scoasa din oficiu deoarece contabila nu a depus declarațiile necesare la sase luni.Problema e că au trecut doi ani de atunci,eu nu am știut ca nu le-a depus,iar acum am de plătit un miliard patru sute mii lei plus penalități. Ce se poate face?Pot achiziționa un teren pe firmă pt a putea face recuperare de tva și apoi compensare cu suma datorata ca sa mai scadă. Rog o soluție urgent.Menționez ca nu am nici un contract semnat cu respectiva contabilă și deci nu o pot trage la răspundere.
Cel mai recent răspuns: Vlajoaga Robert Mihai PFA , Consultant fiscal 15:46, 19 Ianuarie 2016
Si chiar daca aveati nu aveti cum s ao trageti la raspundere.
Solutii chiar nu exista. Puteti sa va reinregistrati in scopuri de tva dar incepand de acum.
TVA ul de plata trebuie platit. Daca o sa cumparati ceva compensati cu ce o sa aveti de plata in viitor( nu in trecut)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare inregistrare in scopuri de tva adrianabresug adrianabresug Daca o societate s-a inregistrat la infiintare ca si platitoare de tva dar a fost scoasa din oficiu din cauza ca nu depasea plafonul de tva ,ce trebuie sa faca ... (vezi toată discuția)
Inregistrat platitor de tva din oficiu daniblaj daniblaj Buna ziua! Societatea a fost platitoare de TVA si in 2010 a fost trecuta in suspendare.Am primit instiintare ca ni se retrage dreptul de platitor de TVA.Apoi ... (vezi toată discuția)
Anularea inregistrarii in scopuri tva Mihaelasta Mihaelasta Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: Am un srl caruia in anul 2012 i s-a anulat inregistrarea in scopuri tva conf art.153 C.F.,in luna decembrie am ... (vezi toată discuția)