Buna ziua! Un angajat contractual de la o Primarie, trebuie sa-si suspende contractul de munca daca doreste sa candideze pentru functia de Primar? Daca da, cu cat timp inainte trebuie depusa cererea? Multumesc!
Multumesc pentru raspunsul Dvs.! Problema este ca actualul Primar nu va aproba o cerere de CFP. Daca ramane angajat candidatul pe duarat campaniei electorale, se incalca vreo prevedere legilstaiva? Eu personal nu am gasit, de asta va deranjez. Am vazut doar in cazul functionarilor publici ca raportul de serviciu se suspenda pe duarat campaniei...
Daca candidatul ramane angajat la aceeasi Primarie pe durata campaniei electorale, inevitabila incalcare a Legii 477/2004 ar putea avea drept consecinta o sanctiune disciplinara sau chiar demiterea?
Intr-adevar, incalcarea Codului de conduita a personalului contractual poate duce la o sanctionare disciplinara a salariatului respectiv.
Legea 7/2004
Art. 10. - Activitatea politica
In exercitarea functiei detinute, personalului contractual ii este interzis:
a) sa participe la colectarea de fonduri pentru activitatea partidelor politice;
b) sa furnizeze sprijin logistic candidatilor la functii de demnitate publica;
c) sa colaboreze, atat in cadrul relatiilor de serviciu, cat si in afara acestora, cu persoanele fizice sau juridice care fac donatii ori sponsorizari partidelor politice;
d) sa afiseze in cadrul autoritatilor sau institutiilor publice insemne ori obiecte inscriptionate cu sigla sau denumirea partidelor politice ori a candidatilor acestora.