avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 673 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Despagubire - dinte fisurat la restaurant
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Despagubire - dinte fisurat la restaurant

Buna ziua,

In urma cu cateva zile mi-am fisurat un dinte intr-o bucatica piatra gasita in mancarea unui local. Am discutat cu seful de sala si i-am spus ca ma voi duce la stomatolog pentru a pune un diagnostic.

In urma consultatiei, stomatologul mi-a recomandat un implant dentar, nervul dintelui fiind partial afectat cu posibilitatea de a aparea complicatii pe viitor in varianta in care se aplica doar fateta/plomba.

Care este procedura in cazul in care patronul este de acord sa ma despagubeasca pe cale amiabila cu suma de bani aferenta implantului?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 21:22, 8 Aprilie 2016
Deviz, factura pe restaurant, plata (daca-i amiabila si va despagubeste este simplu, dar ma-ndoiesc).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tratament dentar gresit Iael Iael Buna ziua, In urma unei plombe dentare prea mari mi s-a fracturat molarul antagonist si mi se recomanda extractia dintelui si implant. Va rog daca ... (vezi toată discuția)
Avulsia traumatica a incisivilor superiori este sau nu slutire? cristalina cristalina Buna ziua! As vrea sa ma indrumati cu sfaturile dvs in urmatoarea speta:in urma unei agresiuni fizice partea vatamata a suferit de avulsie traumatica a ... (vezi toată discuția)
Caz de malpraxis dentist sau doar o gresela profesioanala? DanG31 DanG31 Buna ziua, Am si eu o intrebare cu privire la o interventie dentara mai veche ce a fost executata prost, iar greseala s-a dezvaluit printr-o durere imensa ... (vezi toată discuția)