avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 272 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Referitor Casa de pensii
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Referitor Casa de pensii

Buna seara,
As dori sa aflu cum trebuie sa "sune" o cerere catre Casa de pensii pentru a afla situatia (desfasurata lunar) a vechimii si a punctajului mediu anual.
Mentionez ca lucrez din anul 1979 nov. 28. Intre timp am fost in somaj un an, un an nu am platit nimic iar un an l-m platit "din mana". In prezent lucrez ( cu CIM) dar nu primesc "fluturasul" (cica din dispzitia conducerii dar mai degraba din comoditatea celei care trebuie sa faca acest lucru).
Multumesc anticipat pentru raspus
Cel mai recent răspuns: veronica ivascu , utilizator 15:53, 8 Februarie 2021
Incepand cu data de 01.04.2001, puteti solicita Casei Judetene de Pensii in raza careia aveti domiciliul eliberarea unei adeverinte de stagiu de cotizare.

Mergeti la Casa de Pensii cu CI/BI si vi se elibereaza pe loc aceasta adeverinta.
TERMENUL LEGAL PENTRU VALIDAREA VECHIMII ÎN ROMÂNIA

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se procedeaza pentru reconstituire perioada lucrata, daca arhiva a fost inundata? cernatlarisa cernatlarisa In cazul Arhivelor arse, inundate, practic inexistente, cum se procedeaza pt. a reconstitui perioada de munca? Multumesc (vezi toată discuția)
Stagiu cotizare pensie de stat sorineldobre sorineldobre am obtinut de CNPP stagiile de cotizare si punctajele realizate pt. perioada 2002-2012 . imi puteti spune de unde pot obtine acelasi lucru pt. perioada 09. ... (vezi toată discuția)
Adeverinta [ calcul ] punctaj pensie = buna ziua , v-as ramine ... nelu 2009tm nelu 2009tm ADEVERINTA [ CALCUL ] PUNCTAJ PENSIE = Buna ziua , v-as ramine indatorat daca m-ati lamuri in urmatoarea problema : sunt pensionat de un an la limita ... (vezi toată discuția)