avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 630 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate detectiv - scoala
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

detectiv - scoala

Stie cineva daca la ora actuala mai exista o scoala de detectivi in Bucuresti?
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: rox_alina , utilizator 16:31, 1 Noiembrie 2005
Din cate stiu eu, nu prea exista scoli care sa fie autorizate/acreditate in acest sens. In schimb. puteti sa va adresati Asociatiei Nationale a Detectivilor Particulari din Romania (www.adetro.ro), ei fiind mai in masura sa va dea niste informatii.
Incercati la Universitatea Ecologica din Bucuersti un curs de Master la Dreptul Informatiilor si al Securitatii private.
exista o scoala de detectivi a d-lui profesor dr. Ionel Butoi, titular de catedra Psihologie judiciara, Fac. de Drept a Univ. Spiru Haret. cred ca sediul e undeva pe Magheru daca nu ma insel...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Validare studii 'spiru haret' daniada daniada Buna ziua. Am terminat cursurile Facultatii de Limba si Literatura Romana - Univ. Spiru Haret, in 2008, la ID, cu anul de inscriere la Universitate - 2004, ... (vezi toată discuția)
Despre spiru haret M. V. M. V. Buna seara! Sunt absolventa a Facultatii de Geografie (licenta si master) din cadrul Universitatii din Craiova, forma de invatamant zi,buget.M-am hotarat sa ... (vezi toată discuția)
Titularizarea la 2 scoli Corys Corys Buna-ziua!As dori sa va intreb va rog frumos in ce conditii si conform caror legi te poti titulariza la 2 scoli?!Situatia mea este urmatoarea.In anul 2001 am ... (vezi toată discuția)