avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... diferenta bani act vanzare cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

diferenta bani act vanzare cumparare

Printr-un contract de vanzare cumparare este stipulata o diferenta de bani de achitat de catre cumparator ,pana la o anumita data.Eu, cumparator,am acum aceasta suma de bani si as fi vrut sa ii virez banii in cont sa incheiem actele,dar sotul meu(coproprietar)nu este in tara sa semneze actele.
Inteleg totusi bine ca nu ar fi nevoie de prezenta lui ci doar vanzatorul da o declaratie in fata notarului ca si-a primit diferenta de bani?si apoi notarul va trimite adresa la cadastru sa scoata imobilul de sub asa zisa ipoteca?
Va multumesc anticipat pentru raspunsuri

Cel mai recent răspuns: freenicos , utilizator 16:16, 19 Mai 2016
Da, puteti vira dvs banii.
Multumesc...deci cu viramentul mergem la notar unde el,vanzator, da o declaratie ca si-a primit banii...si iau si eu un exemplar de la notar.Zic bine?
Vanzatorul merge cu extrasul lui de cont, nu cu OP ul dvs. El trebuie sa faca dovada ca i-a intrat banii in cont.
Da da...m-am exprimat eu mai confuz,scuze....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se pot incasa cel mai sigur bani intr-o vanzare de teren? liana1963 liana1963 As dori sa stiu care este cel mai sigur mod de a incasa pretul unui teren vindut ( deci relativ o suma mare de bani) ,asa incit sa poata fi semnat actul de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua -probleme cu actele de proprietate imobil corina2525 corina2525 Acum 2 ani sa facut o vanzare cumparare a unei garsioniere ..Acum tiind sa o vand insa ma-m lovit de un obstacol.Fosta proprietara nu a facut declaratia de ... (vezi toată discuția)
Apartament platit integral receptionat cu ipoteca!? ncis ncis Am cumparat un apartament de la dezvoltator(Sido Union), In contractul de vanzare notarul specifica faptul ca eu cumparatorul voi plati vanzatorului, pretul ... (vezi toată discuția)