avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Daca un student nu promoveaza examenul de licenta de ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Daca un student nu promoveaza examenul de licenta de doua ori consecutiv trebuie sa scrie alta lucrare?

Buna ziua,
Am o prietena care a absolvit facultatea in 2015, nu are restante, dar nu a sustinut examenul de licenta in 2015 deoarece nu avea lucrarea de licenta terminata. A sustinut examenul de licenta in sesiunea februarie 2016, dar si in iunie 2016 si nu a promovat deoarece a picat la proba 1 - examenul scris. Acum intentioneaza sa sustina examenul de licenta in februarie 2017 si as vrea sa stiu daca poate sa mai dea, exista o limita de incercari? Si inca o intrebare care ne fura linistea: Trebuie sa scrie alta lucrare de licenta? In conditiile in care are tema lucrarii din octombrie 2015, a terminat lucrarea in ianuarie 2016, dar nu a promovat examenul de licenta de doua ori consecutiv. Va multumesc. Astept cu nerabdare raspunsul dumneavoastra.
Cel mai recent răspuns: Irina_F , utilizator 17:23, 3 August 2016
1. Poate sa sustina examenul de licenta in februarie 2017. Din cate stiu , nu exista olimitare a numarului de incercari.

2. Nu trebuie sa scrie o alta lucrare de licenta , se va inscrie cu cea pe care o are.
Va multumesc mult pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot beneficia de ccc daca ma inscriu la feg? SimonaIo SimonaIo Buna seara! Ma adresez dvs in speranta unui raspuns concret. Ma aflu in urmatoarea situatie: urmeaza sa nasc pe data de 28 oct anul curent. Am absolvit in ... (vezi toată discuția)
Beneficiez de indemnizatie de somaj? andrei_23 andrei_23 Buna seara! Am absolvit facultatea anul trecut (2011) in iunie (adica am promovat toate examenele), dar nu am sistinut tot in iunie examenul de licenta. Acum, ... (vezi toată discuția)
Termen limitã de susþinere a examenului de licenþã MIRELAIONICA MIRELAIONICA Am terminat facultatea în 2009 şi am suţinut examenul de licenţă în anul 2009 şi am picat-o. Exista o limita de timp , prevazuta de lege, in care ... (vezi toată discuția)