avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 181 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Nu poate lua parte
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Nu poate lua parte

Conform art.47(1) din LEGEA nr.215 din 23 aprilie 2001 Legea administrației publice locale, nu poate lua parte la deliberare şi la adoptarea hotărârilor consilierul care, fie personal, fie prin soţ, soţie, afini sau rude până la gradul al patrulea inclusiv, are un interes patrimonial în problema supusă dezbaterilor consiliului local. Nu poate lua parte, inseamna a nu fi prezent sau a nu vota? In speta primarul are un frate consilier si sa luat o hotarare favorabila fratelui (vanzare teren, PUZ, etc.)

Alte discuții în legătură

Situaþie de incompatibilitate clarias clarias Bună seara,sunt consilier local si am o nelămurire-în cazul în care într-o ședință de consiliu se discută prelungirea unui contract cu o ... (vezi toată discuția)
Conflict de interese sau nu grig1968 grig1968 Daca presedintele unei organizatii locale de partid este salariat(personal contractual ) in cadrul unei primarii ,iar sotia acestuia este consilier local al ... (vezi toată discuția)
Conflict de interes ana55 ana55 Sunt consilier local,iar tatal meu detine un SC care solicita prelungirea unui contract de inchiriere pentru un spatiu ,apartinand domeniuylui public al ... (vezi toată discuția)