avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Despre adeverinta in vechime
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Despre adeverinta in vechime

Am primit adeverinta de la angajator cu vechimea de 4 ani...dar nu apar in revisal...ce fac?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:37, 9 Ianuarie 2017
REVISAL-ul nu faca dovada vechimii in munca.

Vechimea in munca stabilita pana la data de 31 decembrie 2010 se probeaza cu carnetul de munca, dupa aceasta data se probeaza cu adeverintele de vechimeeliberate de catre angajatori.
Ok...Am cartea de munca pana in 2010...si din 3 01 2011...pana in 2015
.am lucrat cu contract perioada nedeterminata...am primit adeverinta...totul ok...dar nu apar pe nicaieri cu acea vechime...
Ce fac?Multumesc...
:offtopic: Interventie moderator

Pentru a evita stergerea topicurile si/sau raspunsurile in plus in situatia in care ati deschis acelasi topic de mai multe ori , va rog sa continuati discutia pe topicul de mai jos, intrucat acest topic se va inchide

www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fisa aptitudini daniela-claudia daniela-claudia cand elibereaza medicul de medicina muncii fisa de aptitudini pt.un salariat incadrat pe o perioada nedeterminata? Anual? De ex. daca unui salariat i s-a ... (vezi toată discuția)
Data sfarsit suspendare contract de munca in revisal mariamarineci mariamarineci Buna ziua, Pana cand se face suspendarea cim in revisal daca copilul implineste varsta de 2 ani pe 02.12.2017? este bine sa fac suspendarea pana pe ... (vezi toată discuția)
Am dreptul la concediu in primul an de serviciu? ionut_negoita89 ionut_negoita89 Buna ziua daca m-am angajat de curand am dreptul la concediu?Sau in primul an de serviciu nu este posibil conform codului muncii? (vezi toată discuția)