avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Contestatie amenda rovinieta pentru auto vandut
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Contestatie amenda rovinieta pentru auto vandut

Buna ziua!V-as ruga daca puteti sa-mi dati cateva relatii vis a vis de urmatoarea situatie:am vandut un autoturism prin contract de vanzare -cumparare si scos din evidanta de la Directia de impozite si taxe locale in aceeasi data.Noul propietar a fost amendat pentru lipsa rovinieta,el neinmatriculand masina pe numele sau,amenda a venit pe numele meu ,plus dosar de executare silita din partea unui executor judecatoresc.
Doresc sa contest aceasta amenda inclusiv dosarul de executare silita.Unde pot depune contestatia ,la ce judecatorie si ce acte sunt necesare(in afara de contract vanzare-cumparare si adeverinta de la Directia impozite si taxe)?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: andi11 , utilizator 13:40, 22 Ianuarie 2017
fiind deja in executare puteti contesta amenda doar in cadrul contestatiei la executare pe care o veti face la judecatoria de care apartien executorul.....
Când și cum ați aflat de existența procesului-verbal de contravenție?
Buna ziua!Amenzile sunt inregistrate in 2011,le-am primit prin posta in 2012.
Saptamana trecuta am primit tot prin posta dosarul de executare silita,mi s-a pus poprire pe carduri.Executorul judecatoresc este din sec. 3.La judecatoria sectorului 3 va trebui sa depun contestatia la executare,care va trebui sa cuprinda si contestatia la amenda?Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie amenda mariusastra mariusastra Buna ziua am facut o contestatie la o amenda primita la o masina pe care am vandut o in urma cu 3 ani cu contract de vanzare cumparare lega si fiscalul masini ... (vezi toată discuția)
Executare silita pentru taxa de despagubire neplatita LucaMoise LucaMoise Buna ziua. in primavara acestui an, sotia mea s-a dus la ANAF pentru a-si plati taxele, ocazie cu care a aflat ca are o amenda neplatita pentru lipsa ... (vezi toată discuția)
Amenda rovinieta executare silita isa13belle isa13belle Buna ziua, in martie 2012 am primit o amenda de Rovinieta, fara semnatura agentului constatator. Am platit ce era la stat, dar nu am platit la ... (vezi toată discuția)