avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Procura copil minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Procura copil minor

Buna ziua,

Sunt divortata si am un baiat minor in varsta de 16 ani si as vrea sa ies cu el din tara. Tatal lui locuieste in Spania...va rog sa-mi spuneti de ce am nevoie pentru a primi aprobarea tatalui; daca e nevoie doar de procura notariala din Spania pe care o pot traduce eu aici la un traducator autorizat sau de procura de la consulatul spaniol pe care o traduc tot ei acolo ... si ce documente trebuie sa ii trimit tatalui pt a putea face respectiva procura.

Va multumesc
Corina Savu
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:15, 7 Februarie 2017
Buna seara,
DE O PROCURA de la tatal din Spania, incheiata la un NORAR de acolo.
O traduceti la traducator autorizat si legalizati traducerea aici!
Multumesc.
Daca ii trimit doar copii dupa cartile de identitate este suficient, nu?
Nu poate merge la ambasada, consulat romanesc in Spania ?
asa nu ar mai fi nevoie de traducere si supralegalizare..
Are nevoie doar de date, nu de acte, trimiteti copii ca sa nu greseasca datele dvs din buletin sau actul de calatorie, copie dupa pasaportul copilului sau buletin.
Inca nu i-am facut pasaport deoarece nu am garantia ca vrea sa ii faca aceasta procura... de vreo 10 ani ma rog de el sa ii faca si acum am insistat si a zis ca acum ii va face...
Deci o sa-i trimit copii dupa buletinul meu si al baiatului...
Multumesc
Daca va trebuie si pasaport, trebuie sa isi dea acordul si pt asta, o poate face in acelasi act, dar va trimite doua exemplare ca sa lasati unul original la pasapoarte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procura minor Nearlygoods Nearlygoods Salut asi dori sa plec in spania insotit de tata mama este acolo din cate stiu trebuie sa imi trimita procura de acolo aici asi dori sa stiu daca poate face ... (vezi toată discuția)
Declaratie pasaport si procura trecere frontiera minor lilianateo lilianateo Buna ziua. Va rog sa ma lamuriti in leg cu urmatoarea problema: Vreau sa plec in Spania cu fiul meu minor, la tatal sau care lucreaza acolo. Nu sunt ... (vezi toată discuția)
Inscrierea copilului nascut in ecuador jerry_alexandru jerry_alexandru Buna seara...am o intrebare de 100 de puncte cum se zice...traiesc de aproape 6 ani in Ecuador...si in 6 septembrie 2012 am nascut un baietel. Tatal baiatului ... (vezi toată discuția)