avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 547 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Malpraxis
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Malpraxis

Buna ziua,

In urma unui consult la o clinica oftalmologica privata, am primit o prescriptie de ochelari. Problema mea consta in faptul ca respectiva prescriptie nu numai ca nu ma ajuta sa vad mai bine, ci dimpotriva, cu lentilele prescrise vad foarte rau (incetat, fara sa pot distinge nimic). Am anuntat telefonic problema in cauza la clinica respectiva, (cu scopul de a rezolva problema pe cale amiabila), insa raspunsul lor (tot verbal), a fost unul de genul: "ori respectati indicatiile date de doctorul clinicii, ori va vedeti de treaba"!
Intrebare: Poate constitui aceasta situatie un caz de "malpraxis"? Cum m-ati sfatui sa procedez in acest caz?
Mentionez ca nu intentionez sa obtin nici un fel de foloase materiale in urma acestei situatii, ci doar sa rezolv problema aplicand legea in vigoare.

Multumesc anticipat pentru raspunsurile primite!

Numai bine!
Ultima modificare: Joi, 9 Februarie 2017
vasile35, utilizator
Cel mai recent răspuns: vasile35 , utilizator 16:43, 9 Februarie 2017
Revin cu o rugaminte catre admini: In cazul in care se poate va rog sa mutati topicul intr-un cadru adecvat intrebarii mele.
Multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hg 1028/2006 GoriG GoriG Imi puteti spune cum se aplica art.13 ? Specialistul vederii , cel care face consultul, elibereaza prescriptie si executa ochelarul este Optometristul, nu ... (vezi toată discuția)
Ochelari purtati un an de zile cu dioptriile lentilelor inversate menphis234 menphis234 Buna ziua, Anul trecut am fost la un magazin de ochelari cu o reteta de la medic. Mi s-au facut ochelarii dar se pare ca mi-au fost inversate dioptriile ... (vezi toată discuția)
Ochelari de vedere cu prescriptie gresita ionutfm ionutfm Buna ziua, Pe data de 4 aprilie 2018 mama mea a fost la o consultatie oftalmologica. In urma acestui control, s-a ales cu o pereche de ochelari progresivi ... (vezi toată discuția)