avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 384 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... drepturi de autor
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

drepturi de autor

As dori sa utilizez motive romanesti pentru confectionare unor produse handmade pe care sa le comercializez. Exista postate astfel de motive pe internet, la unele precizandu-se cine le-a cules, la altele nu. De asemena, sunt carti si reviste de lucru manual care prezinta diverse modele, specificandu-se doar zona de unde provin. Incalc vreo lege sau vreun drept de autor daca folosesc aceste motive ? (pana la urma, sunt din folclor...) Daca raspunsul e afirmativ, ce ar trebui sa fac pentru a fi totul legal, mai ales ca as dori sa folosesc o eticheta pe care sa precizez apartenenta zonala a motivului lucrat?
Cel mai recent răspuns: emiliaiorga , utilizator 16:45, 12 Februarie 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa produse handmade Lirene Lirene Intentionez sa infiintez un PFA prin care sa confectionez si comercializez prin internet produse handmade, in special articole de imbracaminte. Acestea sunt ... (vezi toată discuția)
Vânzare produse handmade ionelbaciu87 ionelbaciu87 Vrem sa confectionam decoratiuni hand-made si lumanari decorative de sezon cu scopul de a le vinde la targurile de specialitate,stradal si/sau pe internet. ... (vezi toată discuția)
Handmade gabeluta gabeluta Buna ziua, confectionez diverse produse decorative: perne, paturi, rame decorate, mici bijuterii handmade; as dori sa le comercializez, sa deschid un mic ... (vezi toată discuția)