avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 187 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Proces verbal de constatare a contraventiei.
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Proces verbal de constatare a contraventiei.

Buna ziua, am primit un proces verbal de constatare a contraventiei de la Cestrin pentru neplata trecerii podului din Fetesti. Am gasit plicul in cutia postala cu scrisoarea de afisare datata 09.01.17. Eu sunt rezidenta in strainatate, la apartament nu locuieste nimeni, in acesta perioada revenind in Bucuresti. Am posibilitatea de a plati jumatate din suma daca termenul de 48 ore a expirat? Multumesc. Elisabeta Dinca.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 09:43, 16 Februarie 2017
Buna ziua,
Nu, din pacate nu mai puteti achita jumatate din minimul amenzii dupa 48 de ore.
Da, nu mai puteți achita jumătate.
Putea plăti altcineva amenda.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda taxa pod fetesti Georgiana I Georgiana I Buna ziua. Am si eu o intrebare, daca ma puteti ajuta. Vineri am primit o amenda pentru neplata taxei pot Fetesti din partea CNAIR - CESTRIN pentru data de ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala pentru neplata taxei pot fetesti mijue mijue Am primit acasa proces verbal de contraventie deoarece nu am achitat taxa de pod la Fetesti. Am termen de 48 ore de la primirea plicului , sa platesc ... (vezi toată discuția)
Amenda rovinieta primita cu intarziere ContSters445935 ContSters445935 Buna ziua! Se pare ca la data de 05.08.2017 am circulat fara a avea rovinieta cumparata (nu mi-am dat seama). Am primit astazi in cutia postala un plic cu ... (vezi toată discuția)