avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 533 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Angajez avocat in aceasta actiune daca este ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Angajez avocat in aceasta actiune daca este posibil sa se rezolve

Doamnule avocat
Va prezint urmatorul caz iar daca, credeti ca se poate gasi o rezolvare la situatia pe care vi-o expun vreau sa va angajez in acest demers al meu Am fost condamnat pentru fals in declaratie sub urmatoarea conjuncture

Mi-am recunoscut copilul printr-o declaratie notariala copilul meu care se afla dat in plasament are 15 ani.Acum insa imediat dupa ce l-am recunoscut prin aceasta declaratie notariala am deschis o actiune in justitie pentru revocarea plasamentului pentru ami lua copilul in familia mea insa protectia copilului ca sa ma inpiedice in aceasta actiune intrucat mama nu e in Romania iar bunica a murit iar eu find singur in locuinta mamei mele . Protectia copilului a caut-o pe mama copilului la Constanta unde sa mutat si si-a intemeiat o noua familie a pus-o sa dea o declatatie prin care sa spuna ca nu ma cunoaste si ca nu sunt tatl acestui copil .

In baza acestei declaratii a mamei protectia copilului mi-a depus o plangere penala sub aspectul savarsirii infractiunii de fals in declaratii in acest sens procurorul a dispus efectuarea testului ADN consider ca atat testul precum si modul in care sa realizat si sa pus in mare graba la dosar a fost falsificat . Insa dupa ce am fost condamnat si anchetat intr-o mare graba fiind constrains intr-un fel sa recunscprobele din dosar .

Limpezindu-mi mintea am studiat bn dosarul si am gasit cateva documente false introduse in dosar probele fiind puse de cel care ma anchetat plus o decolaratie falsa data de asistenta maternal a minorului la adresa mea in acest sens cum pot ataca tot ce este in dosar mai poate face ceva sa scap de aceasta condamnare ?

pun la indoiala modul in care politistul m-a anchetat intrucat acesta in timp ce ma ancheta pe mine era si el cercetat intrucat
Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Galați au dispus trimiterea în judecată, sub control judiciar, a inculpatului X, pentru săvârșirea infracțiunii de abuz în serviciu, dacă funcționarul public a obținut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit și a infracțiunii de favorizarea făptuitorului.

În rechizitoriul întocmit s-a reținut că în cursul anului 2011, inculpatul X, în calitate de ofițer de poliție cu atribuții pe linia cercetării penale, cu știință, a readministrat probatoriul existent într-un dosar pe care-l instrumenta, în direcția propunerii unei soluții favorabile față de o persoană învinuită pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală.
Conform comunicatului DNA, inculpatul a dirijat în mod voit declarațiile părții vătămate și ale martorilor, în scopul disculpării persoanei față de care se efectuau cercetări.

Demersurile sale a fost finalizate prin întocmirea unui referat cu propunere de scoatere de sub urmărire penală a învinuitului, trimis spre avizare conducerii Poliției Municipiului Brăila, în vederea înaintării către unitatea de parchet corespunzătoare.
Prin această conduită ofițerul de poliție a procurat persoanei respective un folos

Am suficiente probe acum cu care asi putea demonstra ca in dosarul in care am fost cercetat sau introdus mai multe probe false

Se poate formula o cerere de revizuire .Si cat ma costa sa ma ajutati

Am uitat sa va precizez faptul ca minorul mi-a comunicat faptul ca ,comisarul care a anchetat acest caz ia dictat ce sa scrie nui a fost lasat sa scrie ceia ce el vroia minorul are 15 ani
Ultima modificare: Joi, 9 Martie 2017
Admin, administrator

Alte discuții în legătură

Plangere penala parchet,sanctiuni alina_alina_alina alina_alina_alina buna ziua , in anul 2006 sa contactat un imprumut de la o societate financiara nebancara folosind inscrisuri false ( adeverinta de girant semnata in ... (vezi toată discuția)
Citatie invinuitor pentru o adresa data gresit andreea13 andreea13 Caut un consultant care sa ma ajute intr-o problema. Am primit o citatie acasa pentru faptuitor in cazul unui dosar. Am mers la politie si am dat declaratie ... (vezi toată discuția)
Paternitate Roman85 Roman85 Va prezint urmatoarea Situatie Am avut o relatie cu o fata dupa cati va ani fiind ferm convins ca in urma relatiei dintre mine si aceasta a rezulat un copil ... (vezi toată discuția)