avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 293 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am pierdut actul de proprietate al apartamentului
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am pierdut actul de proprietate al apartamentului

Am pierdut actul de proprietate al apartamentului si totusi as vrea sa-l vand. Ce pot face in aceasta situatie? Mentionez ca am cartea funciara a acestuia.
Cel mai recent răspuns: kocs , utilizator 17:56, 17 Septembrie 2009
Va multumesc pentru raspunsurile date! M-ati mai linistit.
Daca i se va face copie legalizata dupa actul de proprietate va putea sa vanda in baza acelei copii ? Nu are nevoie de actul original sau duplicat ?
La notariat mi s-a spus ca imi trebuie neaparat actul de proprietate, iar in cazul in care nu-l mai am si avand in vedere ca actul avea o vechime de peste 20 de ani, sa solicit o copie la arhive.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabulare si cadastru - copii legalizate si utilizarea lor... ContSters227521 ContSters227521 Buna ziua, Am contractul de proprietate dar nu am intabularea si cadastrul (le-am pierdut)... #-o si nu stiu unde si cui sa ma adresez pentru a le obtine... ... (vezi toată discuția)
Cadastru pastrat de banca miha006 miha006 Buna ziua, Sunt in urmatoarea situatie: Am cumparat un apartament cu credit ipotecar de la banca. Cand s-a facut incheierea de intabulare pe numele meu, ... (vezi toată discuția)
Eliberare duplicat dupa autoriz. construire, pt succesiune popvas popvas Buna seara Sunt in urmatoare situatie: Ma aflu in curs de dezbatere a unei succesiuni. Printre bunurile ce constituie masa succesorala, se afla si o casa ... (vezi toată discuția)