avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 253 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Cafeneaua economiştilor Prestare servicii de contabilitate
Discuție deschisă în Cafeneaua economiştilor

Prestare servicii de contabilitate

buna ziua. poate o firma care nu are ca obiect de activitate 6920Activităţi de contabilitate şi audit financiar; consultanţă în domeniul fiscal sa aiba contract de asociere in participatiune cu un contabil si sa presteze servicii de contabilitate pentru alte firme ?
Cel mai recent răspuns: Alexandru Georgescu , Contabil 14:51, 27 Octombrie 2017
Daca va declara si inregistra la Registrul Comertului si aceasta activitate si va indeplini conditiile pentru prestarea acestei activitati, va putea
Nu. Pentru ca va veti asocia sa faceti ce? Contabilitate. Ori acest tip de servicii contabile sint expres reglementate atit de OG 65/1994 cit mai ale de Legea 82/1991.,Prestarea de servicii contabilitate fara autorizare CECCAR este si infractiune, or CECCAR-ul nu va autoriza asociatii in participatiune ci numai societati comerciale de contabilitate sau expertiza contabila. Nici acel contabil care nu e autorizat CECCAR nu poate presta servicii de contabilitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Servicii de contabilitate primara pe cod caen 6920 andoria andoria Buna ziua, Se poate folosi codul CAEN 6920 pentru a executa servicii de contabilitate primara, fara a fi membru CECCAR, in cadrul unui SRL? Este nevoie ... (vezi toată discuția)
Pot presta servicii contabilitate? cateldestept cateldestept Ca economist, asociat unic al unui SRL, pot presta servicii de contabilitate pentru PFA si societati cu CA< 35.000 euro? (vezi toată discuția)
Registrul comertului iclaudia19 iclaudia19 buna seara, sunt economist si as vrea sa incep sa tin evidenta contabila la mai multe firme, am o firma personala pe care as putea lucra(a le factura prestari ... (vezi toată discuția)