avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 705 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Dovada plății proprire pentru deblocarea contului
Discuție deschisă în Executare silită

Dovada plății proprire pentru deblocarea contului

Bună ziua, aș vrea să știu unde trebuie să merg și ce am nevoie pentru ridicarea dovezii de plată a propriri. Această a fost plătită dintr-un alt cont la o altă bancă, angajatorului fiindu-i de ajuns extrasul de cont pentru dovadă. Am nevoie pentru o altă bancă, cerută de angajator pentru delegații să fie ridică proprirea de pe conturi. Vă mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 09:30, 11 Mai 2017
Dacă după înfiinţarea popririi cauza în temeiul căreia s-a înfiinţat aceasta a încetat să mai existe, executorul judecătoresc, din oficiu sau la cererea debitorului poprit, va dispune desfiinţarea popririi printr-o adresă către terţul poprit. (Retineti insa ca, atunci când poprirea a fost validată, desfiinţarea acesteia se va face de instanţa de executare prin încheiere executorie, dată cu citarea părţilor.)

Sava.S a scris:
..., angajatorului fiindu-i de ajuns extrasul de cont pentru dovadă.

Conform cu cele scrise la inceput, angajatorul nu poate dispune incetarea popririi in baza extrasului adus de dvs, ci doar atunci cand primeste adresa de la executorul judecatoresc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desființarea popririi din inițiativa terțului poprit? Lazlow Lazlow Societatea noastră are calitatea de terț poprit în cadrul unui dosar de executare. Conform dispoziției de poprire, avem obligația de a indisponibiliza ... (vezi toată discuția)
Desființarea popririi din inițiativa terțului poprit? Lazlow Lazlow Societatea noastră are calitatea de terț poprit în cadrul unui dosar de executare. Conform dispoziției de poprire, [b]avem obligația de a indisponibiliza ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am avut o poprire de 4600 lei. angajatorul ca tert ... Adi B. Adi B. Buna ziua, Am avut o poprire de 4600 lei. Angajatorul ca tert poprit a virat catre executor lunar, iar acum aprox. 2 luni s-a achitat integral. Am primit ... (vezi toată discuția)