avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 610 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... recuperare taxa speciala pentru autoturisme si ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

recuperare taxa speciala pentru autoturisme si autovehicule

Buna ziua. A demarat cineva vreo actiune pentru recuperarea taxei speciale pentru autoturisme şi autovehicule ce a fost introdusă in art. 2141–2143 Cod fiscal prin Legea nr. 343/2006 şi a fost aplicată în perioada 1 ianuarie 2007 – 30 iunie 2008? In urma abrogarii OUG nr.9/2013 returnarea pe cale administrativa a texei auto nu se mai poate realiza. Ramane calea instantei. Are cineva jurisprudenta in materie?
Va multumesc,
Cel mai recent răspuns: dduiculescu , utilizator 08:19, 25 Mai 2017
Rog un raspuns, daca aveti solutii, jurisprudenta etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa poluare dutoiu dutoiu As dori un model de cerere de chemare in judecata a Prefecturi Judetului Prahova reprezentanta teritoriala a Guvernului Romaniei pentru recuperarea Taxei de ... (vezi toată discuția)
Taxa pentru autovehicul inmatriculat utilizator35 utilizator35 Buna ziua, As dori sa cumpar un autovehicul inmatriculat in Ro si pentru care la momentul inmatricularii nu s-a platit taxa de poluare/inmatriculare ... (vezi toată discuția)
Model de cerere de chemare in judecata pentru recuperarea taxei speciale pentru autoturisme si autovehicule Cimss Cimss Buna ziua, Ma poate ajuta cineva cu un model de cerere de chemare in judecata pentru recuperarea [b]taxei speciale pentru autoturisme si autovehicule[/b] ... (vezi toată discuția)