avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... deconectarea cheltuielilor pentru drum.
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

deconectarea cheltuielilor pentru drum.

Martorii chemati prin citatie la instanta, au dreptul de a li se deconta cheltuielile de drum. In cazul cand un martor se prezinta la instanta, care este procedura de decontare a cheltuielilor de drum?
Trebuie ca martorii sa solicite in scris decontarea cheltuielilor de drum, sau in timpul procesului, martorii pot solicita verbal catre judecator de a li se deconta cheltuielile de drum?

Apoi, se stie ca trebuie facuta dovada de cheltuieli pentru drum, in cazul cand un martor vine cu masina personala, neavand bilet de transport (tren, maxi taxi), cum se procedeaza decontarea cheltuielilor de transport pentru astfel de martori?
Cel mai recent răspuns: Boeriu Catalin , Consultant asigurari 16:16, 12 Iunie 2017
Se solicita de la angajator o Foaie de drum, unde alaturi de diurna se vor trece> destinatia, ora si data plecarii, ora si data sosirii, serie si numar bilete de calatorie (tren,autobuz, etc) sau bon carburant, la un consum mediu de 7,5% benzina pe 100km. Daca s-a solicitat un avans, in vedrea calatoriei, decontul se va efectua la max. 3 zile de la incheierea calatoriei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Delegatii intreprindere individuala sprite_designer sprite_designer Buna seara, Se poate deconta combustibilul (autoturism preluat in urma unui contract de comodat) si cazarea pe perioada unei delegatii fara ... (vezi toată discuția)
Deplasare externa ContSters68776 ContSters68776 buna! Va deranjez si eu cu o intrebare :( ....in cazul in care administratorul face o deplasare externa, insa nu pune la dispozitia contabilului decat un ... (vezi toată discuția)
Decontare transport nor negru nor negru Sunt bugetar . Nu mi se pot deconta cheltuielile de transport cu masina personala , pentru efectuarea unei misiuni , pentru ca nu am permis de conducere? ... (vezi toată discuția)