avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Documente contabile pfa
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Documente contabile pfa

Ca si Pfa , cu cod caen principal 3213 , fără punct fix de lucru ( ambulant ) cu vânzare prin piete , târguri , ce documente contabile trebuie întocmite si ce acte trebuie duse in targ pentru un eventual control ? Multumesc !
Cel mai recent răspuns: Simona007008 , utilizator 14:12, 27 Iunie 2017
Trebuie sa aveti si cod CAEN 4789 - Comert cu amanuntul prin standuri, chioscuri si piete al altor produse.

Marfa o aduceti in targ cu aviz de insotire a marfii. Daca targul dureaza mai multe zile, intocmiti si raportul de gestiune. Bineinteles, nu trebuie sa lipseasca casa de marcat fiscala.
Multumesc de răspuns ! Mai am o întrebare : ce acte contabile mai trebuie întocmite acasa in afara de registrul de încasări si plăti ? Multumesc anticipat !!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caen participare targuri si expozitii AlexT. AlexT. Ce caen imi trebuie pentru a putea participa la un targ?..de exemplu Baby Expo? (vezi toată discuția)
Comert in targuri si piete alvld alvld rog daca poate cineva sa -mi spuna pt comert in aleea castanilor trebuie sa-mi schimb codul caen(am un magazin) si daca trebuie casa de marcat.va multumesc (vezi toată discuția)
Infiintare punct de lucru temporar samy  forest samy forest Ma aflu in urmatoarea situatie de-a dreptul neverosimila...Sunt autorizata pe COD CAEN 4789 COMERT CU AMANUNTUL PRIN STANDURI, CHIOSCURI SI PIETE AL ALTOR ... (vezi toată discuția)