avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Intelegere anulata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Intelegere anulata

La cumpararea unui teren m-am inteles cu vecinu sa-i las lui o fantana sapata pe ambele proprietati, adica vine cam 60% pe al lui si restul pe al meu. Dupa o perioada vecinul si-a construit o poarta mica si una mare pentru auto incluzand si partea mea din teren aferent fantanii, dar din motive de omenie m-am razgandit si a zis ca daca fac gard peste partea mea de fantana ma da in judecata pentru ca am sa-i deranjes poarta, adica va fi nevoit sa plateasca alta lucrare. Dar eu n-am sa-i deranjez poarta, pentru ca de la poarta pana la fantana mai sunt aproximativ 2 metri si am sa fac gardul oblic, de la primul stalp dinspre strada catre jumatatea fantanii, stalp de care este sudata poarta lui. Intelegerea a fost facuta verbal fara acte. Sunt constient pentru promisiunea facuta de catre mine dar acest om a dovedit ca nu este un vecin cu caracter (sunt multe jigniri la mijloc). Gresesc cumva daca pica aceasta intelegere? Moral stiu ca da, dar legal? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: DORUSTA , utilizator 15:55, 25 Iulie 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate numi efractie? DORUSTA DORUSTA Am convenit cu vecinul sa tarusam limita dintre proprietatile noastre. Am adus topograf, a fost de acord cu accesul si pe proprietatea sa, dupa care i-am spus ... (vezi toată discuția)
Care este distanta legala intre doua fantani ? Nettied Nettied Buna ziua! Am o fantana aproape de gard care a secat imediat ce vecinul si-a sapat fantana in linie cu a mea, insa la o adancime mult mai mare . Va ... (vezi toată discuția)
Obligare demolare puț făcut pe linia de hotar Sergiooo Sergiooo Buna seara, am cumparat un teren de la o bunica am act de vanzare cumparare prin instanta, act autentic de la istanta definitiv si irevocabil tot si pe linia ... (vezi toată discuția)