avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 145 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Contestatie amenda ANAF pentru colet din China
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Contestatie amenda ANAF pentru colet din China

Buna ziua,in primul rand imi cer scuze daca a mai fost postata intrebarea.
Acum o luna si ceva am comandat ceva din china iar la vama,cei de la DHL mi-au zis ca produsele sunt contrafacute si ca ori renunt la ele si le "deteriorează" ei in sediu ori le ridic si suport consecintele
Bineinteles ca am fost de acord sa renunt la ele deoarece riscam o amenda de 3000 lei,iar acum cateva zile m-am trezit ca am primit si amenda..
Daca este cineva care a contestat amenda va rog sa imi spuneti ce ati rezolvat
Eu as dori sa o contest pe baza faptului ca sunt amendat pentru ceva pe care nu sunt obligat sa il certific ca fiind original pentru ca nu au nicio dovada ca intentionam sa le comercializez si in plus nici macar nu au intrat in posesia mea,deci ei ma amendeaza pentru ceva care nu a intrat in posesia mea.multumesc
Cel mai recent răspuns: alexmy , utilizator 13:33, 25 Iunie 2020
Sal ai primit amenda?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Colet din china cu bunuri suspecte de contrafacere darkynok darkynok Buna ziua. Acum 2luni am facut o comanda in China si am importat piese pentru telefon ORIGINALE , expeditorul mi-a confirmat ca toate produsele sunt ... (vezi toată discuția)
Produse contrafacute amenda de la vama si titularul drepturilor de autor ovidiu15 ovidiu15 buna ziua, ma confrunt cu o problema mare , am facut gresala de a cumpara niste embleme VW de roti care au venit in 2 colete iar cantitatea de 50buc /per ... (vezi toată discuția)