avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 190 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Prescriere cazier fiscal
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Prescriere cazier fiscal

Buna,as dori sa stiu daca cazierul meu fiscal este prescris sau trebuie sa merg la un avocat sa se faca demersuri in acest sens.
In cazul in care nu se poate prescrie care sunt termenele de prescriere.
Aici am sentinta judecatoreasca :

17.09.2012
Ora estimata:
Complet: Penal - R8
Tip solutie: cu casare
Solutia pe scurt: În baza art.385 ind.15 pct.2 lit.d Cpp admite recursurile declarate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Timişoara şi partea civilă Direcţia Regională pentru Accize şi Operaţiuni Vamale Timişoara împotriva sentinţei penale nr.548/27.02.2012 pronunţată de Judecătoria Timişoara în dosarul nr.18338/325/2011. Casează sentinţa recurată numai sub aspectul laturii civile. Rejudecând, obligă inculpatul Beghean Marius Viorel să plătească părţii civile Direcţia Regională pentru Accize şi Operaţiuni Vamale Timişoara (în calitate de reprezentantă a ANAF) următoarele sume de bani: 984 lei taxe vamale, 15.782 lei accize, 4.434 lei TVA, precum şi la plata accesoriile prevăzute de lege (dobânzi, penalităţi, majorări de întârziere) pentru fiecare dintre aceste creanţe începând cu data de 10.03.2011 şi până la data plăţii integrale a debitelor. Menţine în rest sentinţa recurată. În baza art.385 ind.15 pct.1 lit.b Cpp respinge, ca nefondat, recursul declarat de inculpatul Beghean Marius Viorel împotriva aceleiaşi sentinţe. În baza art.192 alin.2 Cpp obligă inculpatul la plata sumei de 200 lei, reprezentând cheltuielile judiciare avansate de stat în recurs. DEFINITIVĂ.
Document:

Multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: beghean , utilizator 21:42, 17 August 2017
Ati fost condamnat in 2012 la 2 ani cu suspendare si un termen de incercare de 3 ani.
Deci, potrivit art 6 alin 1, lit b din OG 39/2015, consider ca ar fi trebuit sa fiti sters din cazierul fiscal si penal in 2015, ca urmare a reabilitarii de drept
Ultima modificare: Joi, 17 August 2017
AvTudor_com, utilizator
Deci ar trebui sa merg la un avocat sa faca demersuri in instanta?
Sau sa merg sami scot un cazier fiscal sa vad daca scrie ceva in el?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriere cazier fiscal beghean beghean Buna,as dori sa stiu daca cazierul meu fiscal este prescris sau trebuie sa merg la un avocat sa se faca demersuri in acest sens. In cazul in care nu se poate ... (vezi toată discuția)
Plata esalonata. beghean beghean Buna ziua,in urma cu 4 ani am fost condamnat la o pedeapsa cu suspendare si plata unei sume de bani la stat. Casează sentinţa recurată numai sub aspectul ... (vezi toată discuția)
Esalonare in plata beghean beghean Buna ziua,in urma cu 4 ani am fost condamnat la o pedeapsa cu suspendare si plata unei sume de bani la stat. Casează sentinţa recurată numai sub aspectul ... (vezi toată discuția)