avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare apartament ipotecat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare apartament ipotecat

Care e procedura de vanzare in cazul unui apartament ipotecat,ca urmare a neplatii datoriilor catre asociatia de locatari?
Cel mai recent răspuns: iulia pastrama , utilizator 10:43, 30 August 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Creditorul își va da acordul și va primi banii de la vânzător.
Multumesc!
Suntem doi mostenitori ai unui apartament, nu ne intelegem asupra pretului de vanzare,(sora mea solicita un pret mult peste pretul pietei!), datoriile la intretinere se aduna, iar eu nu mai sunt dispus sa le mai platesc, nici sora mea nu plateste din lipsa venituri.
Cum ma sfatuiti sa procedez pentru a vinde apartamentul?
E suficient acordul meu pentru ca asociatia de locatari sa poata vinde apartamentul?
Dacă exista somație notată la cartea funciara notata de executor,apartamentul se va vinde de către asociație și la 75%din valoarea lui.Nu mai e nevoie de acordul dvs.sau al surorii,se vinde silit.
Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita izabella15 izabella15 Buna ziua, am castigat apartamentamentul parintilor decedati, in instanta in urma unei hotarari judecatoresti in care specifica sa platesc surorii mele o sulta ... (vezi toată discuția)
Promisiune de vanzare-cumparare ancutzahofer ancutzahofer Buna ziua, Un prieten de al meu trece printr-o situatie dificila. La inceputul anului a incheiat o promisiune de vanzare-cumparare ptr. un apartament de 2 ... (vezi toată discuția)
Contract vinzare-cumparare marryy_lm marryy_lm Am urmatoarea intrebare: mama a vindul cota ei de 50 % de proprietate unei nepoate.S-au respectat toate cerintele: plata pretului ....act ... (vezi toată discuția)