avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 385 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu medical de aproape un an
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu medical de aproape un an

Buna ziua,
Am o speta si anume: o angajata bolnava de cancer de colon aduce medical timp de 1 an de zile. Aceasta trebuie sa revina incepand cu 1 octombrie, dar din motive de sanatate, altele decat cancer, aceasta urmeaza sa se opereze, necesitand internare implicit concediu medical. Medicul lui de familie i-a spus ca nu-i mai poate emite concediu medical caci a depasit limita legala. Intrebarea mea este: daca are o alta boala, mai ales ca va sta internata dupa operatie, de ce nu se mai poate emite concediu medical? Multumesc frumos.

Alte discuții în legătură

Concediu medical mirela_74 mirela_74 Buna ziua, am o speta cu o angajata a avut concediu medical timp de 12 luni pentru cancer. A venit la munca si a lucrat 2 luni. Conform legii ea mai poate avea ... (vezi toată discuția)
Intrebare limita concediu medical mirela.isaila@yahoo.com mirela.isaila@yahoo.com Fratele meu a fost diagnosticat cu cancer la colon si cancer la plămâni în luna noiembrie 2016! A fost operat la colon in luna aceea, a facut chimio terapie ... (vezi toată discuția)
Operatie nereușită în copilărie îmi costa acum viata, cine ma poate ajuta? Adevar1 Adevar1 Bună ziua, În urma cu 25 de ani am fost operat la spitalul de copii din Timișoara pentru criptorhidie. După această operatie avuta în copilărie, ... (vezi toată discuția)