avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Impozit salariu
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Impozit salariu

In cazul unui salariat cu contract de munca de 4 ore, cum se plateste impozitul pe salariu ? Calculat la cele 4 ore conform contract de munca sau se plateste impozit pentru 8 ore chiar daca angajatul lucreaza doar 4 ??
Va rugam sa ne lamuriti in acest sens !
Multumim !
Cel mai recent răspuns: 2015Florin , utilizator 22:31, 25 Septembrie 2017
Impozitul pe salarii si contributiile care intra in obligatia salariatului se platesc pentru 4 ore.
Multumesc frumos pentru raspuns ! Dar impozitul in cazul angajatorului pentru un angajat cu contract de munca de 4 ore, cum se plateste impozitul ? pentru 4 ore, conform contract de munca sau la 8 ore ?

Multumesc !
Impozitul pe salariu se retine doar de la salariat. Angajatorul nu are in obligatiile sale impozit pe salarii.
Buna seara !
Deci sa inteleg ca CAS si platile la BugetulASIGURARILOR SI FOND SPECIAL se platesc pentru angajatul cu contract de munca de 4 ore , tot ca pana in prezent: 4 ore si nu 8 ore ??
Va rog sa ma lamuriti, pe motiv ca am primit informarea ca din aceasta luna nu se mai platesc CAS si ASIG. FD SPECIAL pentru 4 ore la angajatul cu contract de ,munca de 4 ore ci se vor plati impozite aferente pentru 8 ore, chiar daca contractul de munca este pentru 4 ore !!
Va rog sa ma lamuriti !
Multumesc frumos !


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit si contributii angajator 2015Florin 2015Florin In cazul in care avem un angajat cu contract de munca de 4 ore, care este contributia si impozitul angajatorului ? Impozit si contributii pentru 4 ore, conform ... (vezi toată discuția)
Care sint obligatiile de plata aferente unui salariu compensator la incetarea contactului de munca conf art 65(1) ? Lepadatu Cornel Lepadatu Cornel Am cateva probleme. 1. Din ce se suporta plata salariului compensatoriu in cazul unei concedieri individuale conf art 65(1)? Din fondul de salarii? 2. Ce ... (vezi toată discuția)
Impozit pe slariu,somaj,cas... nefis nefis buna ziua. va rog o lamurire.daca sunt angajat la 2 societati comerciale,la una cu 8 ore si la alta cu 2 ore pe zi trebuie sa-mi platesca fiecare angajator ... (vezi toată discuția)