avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 155 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Creșterea unui număr mai mare de porci în ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Creșterea unui număr mai mare de porci în gospodarie

Daca exista o norma sau regulament sa cresti mai multi porci intr-o gospodarie (cati porci ai voie sa cresti )daca ,e nevoie de autorizatie Unde ar trebui sa ma adresez pt a ma ajuta.Vecinul meu are mai multi porci 4-6 sau mai multi ca are si scroafe fatate,mirosul,zgomotul,sobolanii si faptul ca are construit cotetul cam la 1 metru de linia de hotar.Unde ar trebui sa ma adresez,cazul e in jud.Buzau.Multumesc
Ultima modificare: Vineri, 27 Octombrie 2017
Angelescu lilica, utilizator
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 11:37, 17 Aprilie 2021
Puteti sesiza Directia judeteana de sanatate publica, Agentia teritoriala de mediu si Directia judeteana sanitar-veterinara, primariei, cu nr. de inregistrare/ data pentru poluare, amplasare cotete langa gardul dvs., zgomot, existenta sobolanilor, etc. Sesizarea se poate depune prin posta, cu confirmare de primire.
Bunà ziua daca vecinul creste porumbei si a contruit la un metru de hotarul meu o cladire pentru porumbei unde il pot reclama deoarece porumbei lui stau pe casa mea si fac galagie non stop
Trebuia sa deschideti o discutie noua.
Puteti sesiza Directia judeteana de sanatate publica, Agentia teritoriala de mediu si Directia judeteana sanitar-veterinara, primariei, cu nr. de inregistrare/data pentru amplasare cotet langa gardul dvs., zgomot, mizerie, etc. Sesizarea se poate depune prin posta, cu confirmare de primire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce trebuie facut cand vecinii cresc pasari si animale exat langa gardul de hotar nsb nsb buna ziua, locuiesc in mediu rural, si am vecinii sin fata cat si din spate care cresc pasari si animale. nu m-ar deranja cu nimic acest lucru dar pasarile ... (vezi toată discuția)
Miros respingator - dejectii porci - zona rurala Adabkada Adabkada Buna ziua, as dori sa ma ajutati cu o problema : unde as putea sa ma adresez pt a rezolva problema cu vecina mea care are cotetul cu porci ( 2 scroafe cu ... (vezi toată discuția)
Crescatorie de gaini si porci langa locuinta vecinului dianami dianami Buna seara, Unde trebuie sa ma adresez daca vecinul creste gaini si porci (langa casa mea) iar mirosul si zgomotul provenit de la animale este deranjat ... (vezi toată discuția)