avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Contestație la P.V.C.C rovignete
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Contestație la P.V.C.C rovignete

După ce am făcut contestație la un proces verbal de constatare și contravenție la judecătoria Galați,am primit de la primăria municipiului o somație cu executare silită la același P.V.C.C. Menționez că, judecătoria Galați nu m-a înștiințat în nici un fel de stingerea litigiului. Am nr.de dosar cu ștampila registraturii.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:34, 5 Decembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
judecătoria Galați nu m-a înștiințat în nici un fel de stingerea litigiului.

Daca cunoasteti numarul dosarului puteti urmari solutia pe scurt dispusa de instanta,accesand site-ul instantei de judecata
In momentul in care ati contestat in instanta amenda ati informat emitentul PV ?
OG 2/2001
Articolul 31
(1) Împotriva procesului-verbal de constatare a contravenției și de aplicare a sancțiunii se poate face plângere în termen de 15 zile de la data înmânării sau comunicării acestuia.
(2) Partea vătămată poate face plângere numai în ceea ce privește despăgubirea, iar cel căruia îi aparțin bunurile confiscate, altul decât contravenientul, numai în ceea ce privește măsura confiscării.

Articolul 32
(1) Plângerea se depune la judecătoria în a cărei circumscripție a fost săvârșită contravenția.

(2) Controlul aplicării și executării sancțiunilor contravenționale principale și complementare este de competența exclusivă a instanței prevăzute la alin. (1)

(3) Plângerea suspendă executarea. Plângerea persoanelor prevăzute la art. 31 alin. (2) suspendă executarea numai în ceea ce privește despăgubirea sau, după caz, măsura confiscării.
Din delăsare,nu.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu aveați obligatia de informare a celui care a emis PV.

Puteți intra pe portalul judecătoriei cu numele dvs și veți găsi detalii cu privire la contestatiamina dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie proces verbal itm mircea_arj mircea_arj Buna ziua, as avea si eu o problema:in data de 19.06.2014 am primit instiintare sa ne prezentam la ITM pe 22.07.2014, data la care s-au verificat actele de ... (vezi toată discuția)
Amenda cristitotora cristitotora Am primit o amenda administrativa . Unde pot depuna plangere : la judecatorie sau la sectia de politie care a emis procesul verbal (vezi toată discuția)
Contraventie cnadr marcelpatrascioiu marcelpatrascioiu In data de 13 oct 2016 am primit prin posta un Proces verbal de constatare a contranentiei , respectiv circulatia fara Ronigneta valabila. PV se refera la o ... (vezi toată discuția)